Mar 27, 2013

Numar telefon Antena 3


Contact Antena 3

Antena 3

Departamentul Relaţii cu publicul: +4(0)21 20 30 118
Secretariat Ştiri: +4(0)21 20 30 174
E-mail: stiri@antena3.ro

Antena 3.ro

Pentru probleme tehnice: webmaster@antena3.ro
Pentru colaborări, propuneri de subiecte şi sesizări: site@antena3.ro

185 comments:

  1. Am si eu o informatie foarte corecta precum in cimitirul reinvierea din bucuresti acel patron de servicii funerare nicu tamango are relatii influente in guvern..politia romana care il acopera in toate evaziunile fiscale pe care le face..Am o intrebare..si dumneavoastra antena 3 il acoperiti??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna ziua tuturor celor de pe acest site care vad acest post, sunt aici sa vorbesc despre cum am primit imprumutul meu fara prea mult stres. Am primit un împrumut de 50.000 de dolari din Global Loan Access la o rată de 2%, dacă ați căutat să obțineți un împrumut și ați descoperit că este dificil accesul la Global Loan Access este soluția dumneavoastră. Contactați-i astăzi pentru a obține împrumutul la (globalloanaccess@gmail.com)

      Delete
    2. Toți uitați un aspect import,, covid a dezvoltat afecțiuni grave psihice, neurologice cu deteriorare cognitiva, vb ca necunoscatorii

      Delete
  2. Va rugam daca se poate sa veniti sa vedeti ce face primarul din partidul lu basescu ce face pe strada 16 febtruarie din urlati prahova nea strigat strada si daca na luat voturi la alegeri partidu lor nu mai vrea sa ne asfalteze strada

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Miau placut emisiunile cu padurile si vreau sa va dau si eu o informatie legata tot de domeniul asta.La ocolul Voineasa fosta contabila si-a permis sa fure din banii unitatii approximativ 75mii lei.Opera acestei doamne care se numeste Jianu nu era descoperita niciodata daca nu observa neregulile facute contabilul ajutor pe care a si vrut sa sa o si mituie cu 100 lei.Aceasta a instiintat Directia Silvica Vilcea dar nici pina in ziua de azi nu s-a intimplat nimic..Doamna lucreaza la acelasi ocol e bine mersi.In concluzie la nivel de regie se incaseaza milioane de euro pe lemnul expploatat bani care sunt investiti in cladiri si masini scumpe pentru ei.Pacat!

    ReplyDelete
  5. Cum dracu un om care nu munceste in Romania o sa fie obligat sa plateasca taxe acolo (10€) .. pentru ce? Sa platim noi la pensii si sanatate in Romania cand noi (eu) muncesc in UK. Traiesc aici, muncesc aici si platesc taxe aici. Domnul Victor Ponta.. sa impoziteze parlamentarii cu salarii nesimtite pentru care... labalaba in the ofice all day sau... sa isi stranga colegii si fiecare sa isi vanda cate un organ. Nu pot eu sa platesc in tara pentru ceva ce nu folosesc. Nu am cum sa platesc taxe in tara aia ..pentru ca nu locuiesc acolo. E ca si cum ar trebui sa platesc factura la Orange Ro fara ca eu sa beneficiez de vre-un serviciu oferit de acestia. Este absurd. Domnul Ponta... ar trebui sa fie realist .. daca 3 milioane de romani or sa dea tara in judecata pentru ca sunt obligati sa plateasca servicii ce acestia nu folosesc .. sa vedem atunci cum e. Nici o tara din lume nu te obliga sa platesti taxe daca nu locuiesti si nu folosesti serviciile sociale ale tarii respective. Vor (parlamentarii nostri) mai multi contribuabili... sa creeze locuri de munca cu salarii pe masura. Poate cineva se va intoarce inapoi. Pana una alta.. ar trebui sa mai vina rusi odata sa faca "actiune" si cu putin noroc.. o sa fie revolutie si va vor impusca si pe voi ca pe Ceausescu. Confiscatile averile astora.. Base, Udrea si alti cimpanzoi imbogatiti in ultimele 2 regimuri comuniste din ultimi 10 ani si o sa aveti bani pentru spitale. L-ati bagat pe Voiculescu la puscarie pentru ca a avut curaj sa va tina piept si a spus (aratat) niste adevaruri... Jegosilor. Sper sa muriti inecati cu propria voma. Best Regards, Eu.

    ReplyDelete
  6. Sa rupt-o bucata de șină ferată intre stațiile Sascut și Adjud iar trenul de Bacău București de la ora 04 și 30 a rămas blocat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astia sunt cu capul vesti de tot rasul parca e o televiziune africana ei parca ASA Este

      Delete
  7. Sa rupt-o bucata de șină ferată intre stațiile Sascut și Adjud iar trenul de Bacău București de la ora 04 și 30 a rămas blocat.

    ReplyDelete
  8. ce se intampla cu asigurarile?sunt persoana asigurata si am intrat pe cas.ro si acolo arata ca nu sunt.

    ReplyDelete
  9. ce se intampla cu asigurarile?sunt persoana asigurata si am intrat pe cas.ro si acolo arata ca nu sunt.

    ReplyDelete
  10. Verificati metroul bucurestean sa vedeti ca nu detine autorizatie PSI
    Autoritati inconstiente pune viata in pericol a mii de calatori ce folosec zilnic acest mijloc de transport

    ReplyDelete
  11. De ce s-a spus ca se majoreaza salariile cu 10% la cei care nu au beneficiat in 2015 de majorari iar in unitatile de jandarmi si pompieri circula dispoziție ca nu se majoreaza deloc . Nici macar aștia 10% in timp ce alții au insumat si 35% din majorari. Suntem singurii care nu ne putem apara in fata politicului pentru ca suntem militari. Suntem bataie de joc pentru ca ne riscam vietile in fiecare zi.

    ReplyDelete
  12. Vreau sa reclam ca faceti jaf la drumul mare. Am platit un abonament antena3 online, nu a functionat a aparut plata in procesare cam 2 saptamani. Am achitat inca odata si am facut alt cont. Cand am reclamat mi-a procesat plata si acum CE SA FAC CU 2 ABONAMENTE IN ACELASI TIMP??? IMI PLACE CA VOI JUDECATI PE ALTII DAR PE VOI NU VA VEDETI. DE CE NU IMI DATI BANII INAPOI PENTRU UN ABONAMENT??? NU VA INTELEG. DAR O SA VA FAC ANTIRECLAMA!

    ReplyDelete
  13. Ma enervați.. Aveți imagini cu oameni care mănâncă din gunoi - vedeți emisiuni ale d-nei Carmen Avram. Puneți-le sa le vadă și acel.... Să vedem din ce pot plăti acei amărâți asigurări de sănătate?

    ReplyDelete
  14. Ma enervați.. Aveți imagini cu oameni care mănâncă din gunoi - vedeți emisiuni ale d-nei Carmen Avram. Puneți-le sa le vadă și acel.... Să vedem din ce pot plăti acei amărâți asigurări de sănătate?

    ReplyDelete
  15. Bună ziua, locuiesc în com.Periș (30km de București dn1)și aș dori să vă întreb dacă doriți să investigați contractele (atribuire directa)care se desfășoară în primăria Periș. Există o firmă apropriata primarului care execută lucrări în construcții în proporție de 90% de aproximativ 7 ani. Pro Dany Construct srl este numele firmei.Din scurgerile de informați ieșite din primărie aceste contracte sunt umflate fabulos de mult. M ai există un consilier care facilitează luarea de contracte cu atribuire directă în folosul fratelui sau și multe alte nereguli

    ReplyDelete
  16. Bună ziua, locuiesc în com.Periș (30km de București dn1)și aș dori să vă întreb dacă doriți să investigați contractele (atribuire directa)care se desfășoară în primăria Periș. Există o firmă apropriata primarului care execută lucrări în construcții în proporție de 90% de aproximativ 7 ani. Pro Dany Construct srl este numele firmei.Din scurgerile de informați ieșite din primărie aceste contracte sunt umflate fabulos de mult. M ai există un consilier care facilitează luarea de contracte cu atribuire directă în folosul fratelui sau și multe alte nereguli

    ReplyDelete
  17. Bună seara, sunt îngrijorat, mă aflu în Tulcea și aici emisia A3 a fost întreruptă.

    ReplyDelete
  18. Primarul Comunei Mitreni, Jud. Calarasi -Tudorica Minciuna,(PNL) raporteaza asfaltarea strazilor in Satul Valea Rosie. Stiti ce tarzi a "asfaltat" ? Strada lui - ca sa se deplaseze mai bine la mica lui afacere, si pe cele ale inca a catorva rude si apropiati.
    Ce apare si mai consternat este ca pe aceste strazi a pus atata pietris, cat ar fi putut sa puna la tot satul. In timp ce batranii si copii sunt scosi la sosea ca sa poata fi luati de salvare - pentru ca pe alte strazi nu se poate intra, mergi pe strada lui MINCIUNA si te scufunzi pana la genunchi in pietris. Asa da, NEAM PROST!

    ReplyDelete
  19. Buna ziua! Aveti investigatori buni, profesionisti! Se poate ocupa cineva de firma de paza MIKE SECURITY GROUP cu sediul in Resita?! Am inteles ca s-au facut ceva arestari de catre DIICOT, ajungandu-se pana la prefectul de Caras Severin (parca)! Sunt foarte multe ilegalitati facute de aceasta firma! NU AM PRIMIT SALARIUL PE LUNA IANUARIE si nimeni nu spune nimic! Suntem foarte multi angajati ai acestei firme de paza, avem copii care merg la scoala, avem familii in intretinere, vin facturile si ratele in banci, si noi nu stim un raspuns oficial! Daca s-au facut arestari, s-a pus sechestru, s-au blocat conturile firmei, mai sunt sanse sa ne primim drepturile salariale? NE APARA SI PE NOI CINEVA IN TARA NOASTRA?!!! Incepeti va rog o ancheta, vorbiti cu angajatii, ...O sa va minunati cate veti afla!

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. la emisiunea danei grecu ii lidia fecioru nu face deloc comentarii, priviti va rog sub aspectul bunului simt, doaman lidia chiar nu i se cere deloc parea . va rog mai opriti l pe domnul acela numai el vorbeste.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. AM SI EU O DORINTA ,DE ULTIMII 20 DE ANI ,..AM INCERCAT SA CONTACTEZ UN REDACTOR CINEVA CARE SA AIBA PUTEREA SA DIFUZEZE MACAR O IDEIE SI NU AM GASIT! CHIAR ACUM SUN LA TEL DE STIRI DAR NU RASPUNDE NIMENI!!!!!
    POATE SA MA CONTACTEZE CINEVA LA EMAIL

    ....???/
    EMAIL
    wkmko@yahoo.com
    SAU LA SKIPE ID
    cunnyw1
    AAASTEPTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  25. EU ROG ANTENA 3 SA AJUTE CEI DIN DIASPORA ,SA DAM VOTUL CUI MERITA,..SA NU MAI FIM FOLOSITI DOAR CA VOTURI DE ...MANEVRA !...NOI SINTEMURI VOTURIE CARE NU MAI POT FI CUMPARATE CU UN KG DE ULEI,....
    VREM BINELE TARII,...DV NU VEDETI CA TARA E CONDUSA CIND DE FOSTII SECURISTI,..IMPARTITI IN SECURISTI BUNI SI SECURISTI RAI?....SECURISTII BUNI SINT CEI CARE NU AU PUTEREA INCA SECURISTII RAI SINT AIA CARE O AU.....

    ReplyDelete
  26. DE CE ANTENA 3 FACE DOAR GARGARA SEARA DE SEARA,...BATE APA IN PIUA IN LOC SA NE AJUTE PE NOI ,...PE TOTI ROMINII CU DRAGOSTE DE TARA ,..SA NE ORGANIZAM SA STIM CUI SI DE CE DAM VOTUL!!!
    DIASPORA E UN SEGMENT DE VOTURI BINE INTENTIONAT,...NEORAGANIZAT,...DOAR MANIPULAT,....DACA VRETI CEVA SCHIMBARI AJUTATI-NE,....LASATI GARGARA DACA NU,...

    ReplyDelete
  27. DE AIA AM AJUNS SA FIM CONDUSI,...DE CEI PE CARE NU I-AM VOTAT! GUVERNATII CEI VOTATI S-AU DOVEDIT SI LASI,...PAI CUM SA LASI PE ,...TEHNOCRATI,..PAPADATI,SOFISTICATI,...PARAZITATI ,...PARATRASNIZATI ,..SA CONDUCA ,..SARMANA NOASTRA TARA?....ADICA SA NU FURE DOAR ROMINII,..SA NE FURE ,..SI AIA DIN EUROPA?...

    ReplyDelete
  28. CAUT UN ORGANIZATOR ONEST ,..SI BINE INTENTIONAT DIN TARA! CARE SA NE ORGANIZEZE POLITIC ,..INAINTE DE ,..ALEGERI,...EXISTA CINEVA?...UN PATRIOT CU INIMA BUNA?...ASTEPT SA MA CONTACTEZE ! DAN
    EMAIL
    wkmko@yahoo.com
    SKIPE ID
    cunnyw1
    ....astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  29. MI-AR PLACE SA MA CONTACTEZE BOGDAN CHIRIAC,...CA E CEL MAI DESTEPT,...DAR EL NU POATE PREA MULT ,...CA E PREA GRAS,...II SPUNE CINEVA?...

    ReplyDelete
  30. D-LE GIDEA CA ACUM VA VAD!....SAU POATE VA ATRAGE CINEVA ATENTIA,...VRETI SA FACETI CEVA ,.SA UNIM DIASPORA ?...VA ROG CONTACTATI-MA ,..EU AM INCERCAT SA VA CONTACTEZ DAR NU AM PUTUT,...
    SUNA-TI-MA IN USA 001-917-651-5665 DAN ,..CU RESPECT ! ASTEPT MINUNEA!

    ReplyDelete
  31. Buna ziua .Nu o mai primiti pe mincinoasa de Viorica Dancila in emisiune.

    ReplyDelete
  32. V-as ruga sa folositi toata influenta dumneavoastra pentru a lansa si promova ideea elaborarii unei legi (utopie, nu?) ca toti demnitarii din stat sa nu aiba permisiunea de a se trata in strainatate, chiar daca dispun de toti banii necesari. Sa fie obligati prin lege sa se trateze doar in spitalele din Romania. Poate asa vor incepe sa se gandeasca la dotarea corespunzatoare a spitalelor de aici.
    Si pot veni si alte idei de felul acesta.
    V-a placut, nu-i asa? Cel putin vanturati ideea prin emisiuni, poate li se va zburli pielea pe ei, ca tare sunt nesimtiti.

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Am un subiect iesit din tiparul normalului , credeti ca ar putea cineva de la Antena3 sa ma contacteze pentru a vi-l prezenta ? Eu sunt disponibil oricand , insa e de domeniul prezentului ...aproape trecut.Datele de contact le gasiti usor.

    Cu respect !

    ReplyDelete
  35. Eu sunt creiatorul adevarat si unic al scandalul ICR NY
    Prin chemarea politiei l
    Contactarea FBI
    La orizont in scandal international
    Deschideti Robert Horvath Deva Blog
    Va rog sa ma contactati urgent.
    Tel SUA ,,,,NY 212 463 80 74

    ReplyDelete
  36. S.O.S
    Domnule Adrian Ursu
    Emisiunea dumneavoastra m-a lasat consternat.
    Spre memoria dumneavoatra :
    SCANDALUI ICR NEW YORK A FOST CREIAT DE MINE SI ANTENA 3.
    Cineastul a chemat politia , a fotografiat politisti in fata galeriei
    si a trimis fotografiile ( inclusiv cele de natura antisemita ) lui Andrei Badin.
    APOI AM CONTACTAT
    Departamentul de stat *romanian desk
    ANTI DEFAMATION LEAGUE care a confirmat un protest al evreimii americane trimis de IONATHAN VICK seful departamentului extern.
    GRIGORE CULIAN IN AFARA DE DOUA ARTICOLE
    NU ARE NICI O LEGATURA CU SCANDALUL SUTEU.
    Realul scandal ICR nu este cunoscut in Romania prin eforturile serviciilor.
    NUMIREA CORINEI SUTEU
    A CREIAT UN SCANDAL MONSTRU TERMINAL.
    Va rog deshideti
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    TEL NY 212 463 80 74

    PS
    SUNT UN CUNOSCUT CINEAST SI ARTIST . CUNOSCUT IN JURUL LUMII
    deschideti
    DEVARTES BLOG

    ATENTIUNE
    A-TI INTREBUINTAT FOTOGRAFIILE MELE FARA APROBARE
    Badin a primit dreptul....o singura intrebuintare.
    IN CAZUL IN CARE NU SUNT CONTACTAT
    ANTENA 3 VA FI DATA IN JUDECATA LA NEW YORK

    ReplyDelete
  37. Ce cauta acel individ, care da vina pe Ceausescu, -acum dupa aproape 27 de ani de la disparitia sa fizica-pentru comportamentul slugarnic, tipic mafiot al unor nemernici? Mai este si analfabet-"persoana... el insusi". Vai de noi cu asa parlamentari!

    ReplyDelete
  38. Ce cauta acel individ, care da vina pe Ceausescu, -acum dupa aproape 27 de ani de la disparitia sa fizica-pentru comportamentul slugarnic, tipic mafiot al unor nemernici? Mai este si analfabet-"persoana... el insusi". Vai de noi cu asa parlamentari!

    ReplyDelete
  39. Va sugerez sa initiate o petitie " on line" prin care sa ne
    expriman sustinerea fata de D na Dr. care a filmat pacientul internat in sectia de ATI cu larve de insect pe plagile arse si infectate si care ulterior a murit, pentru a
    nu fi mazilita si batjocorita de conducerea spitalului unde isi desfasoara activitatea, pentru ca de astfel de doctori avem noi romanii nevoie,nu de doctori care ascund neregulile si oblojesc murdaria si indiferenta din unitatile sanitare.
    Cu respect,
    " o telespectatoare fidela"

    ReplyDelete
  40. Dacă puteți mergeți la gara de Nord București să vedeți ce ,modern,se lucrează la serviciul informații megafon,informatii peron să vedeți și să aratati cum spațiul care a fost birou anunțuri sta sa cada de la ultimele ploi dar aici au vrut să ajungă mafia gării ca să poată închiria la buticari

    ReplyDelete
  41. Va rog sa faceti dezvaluiri! Lucretia Tanase din M.A.E nu respecta legile in vigoare precum taie dupa bunul plac indemnizatiile pentru deplasare in strainatate.

    ReplyDelete
  42. Va rog sa faceti dezvaluiri! Lucretia Tanase din M.A.E nu respecta legile in vigoare precum taie dupa bunul plac indemnizatiile pentru deplasare in strainatate.

    ReplyDelete
  43. Verificati proprietatile lui Vantu inainte si dupa numirea lui Mihaiu ca guvernator inclusiv cum a intrat in posesia a zeci de hectare din rezervatie proprietati cu garduri de 2 metri pazite de societati de paza private

    ReplyDelete
  44. ma numesc Chirea Teodora sunt de nationalitate belgiana si as dorii sa vorbesc prin telefon cu un reprezentant al stirilor antena 3.numarul meu de telefon este 003253428636.va multumesc

    ReplyDelete
  45. ma numesc chirea teodora si as dori sa vorbesc cu un redactor al stirilor antena 3.tel.meu este 003253428636.va multumesc

    ReplyDelete
  46. ma numesc chirea teodora si as dori sa vorbesc cu un redactor al stirilor antena 3.tel.meu este 003253428636.va multumesc

    ReplyDelete
  47. ma numesc Chirea Teodora sunt de nationalitate belgiana si as dorii sa vorbesc prin telefon cu un reprezentant al stirilor antena 3.numarul meu de telefon este 003253428636.va multumesc

    ReplyDelete
  48. as vrea va rog sa urmariti videoclipu acesta si sa reolvati o data cu coruptia asta cred ca ar fi o explozie a scadalului din cauza astahttps://www.facebook.com/chdjaru.um/videos/10208848115294204/

    ReplyDelete
  49. in orasul Falticeni, judetul Suceava, la adresa Strada Brosteni nr 62 au iesit din radacina din cauza vantului puternic 2 brazi foarte inalti . Cei 2 brazi au cazut peste acoperisul casei, au rupt firele de alimentae cu electricitate si pun in pericol alimentarea cu gaz natural si o alta casa din vecinatate. Autoritatile au fost anuntate de Luni - direct la Primarie si prin apel la 112...si de atunci nu au facut nimic...pt nformatii de la fata locului sunati la 0771015588... sau la 0727848034 cred ca ar iesi o filmare interesanta...ba sunt sigur de asta... va rog incercati sa ne ajutati

    ReplyDelete
  50. Buna siu iaras au fugit cei protagonisti din ivesti jd galati si acuma sunt disperati parinti fetei si i scandal mare la ivesti parinti baiatului sun speriati foarte tare au intrat parinti fetei la parinti baiatului sa au spart usile geamuri uni au ajuns la spita

    ReplyDelete
  51. Buna siu iaras au fugit cei protagonisti din ivesti jd galati si acuma sunt disperati parinti fetei si i scandal mare la ivesti parinti baiatului sun speriati foarte tare au intrat parinti fetei la parinti baiatului sa au spart usile geamuri uni au ajuns la spita

    ReplyDelete
  52. Va rog sa investigati si sa lamuriti romanii ce doresc sa afle adevarul adevarat despre subiecte discutate pe la colturi.
    1.Ce fel de organizatie era Grupul Etnic German?avea inclinatii fasciste?Dupa desfiintare in 1945 prin procedura de armistitiu,bunurile grupului(cedate benevol)au trecut in patrimoniul statului(prin armistitiu)

    Actualul Forum german,se considera "mostenitorul" GEG si doreste restituirea bunurilor.Cine a condus acest forum si cine a si castigat cateva procese de restituire a bunurilor???procese indreptate impotriva statului roman
    Doctrina GEG,este considerata tot o mostenire..??

    ReplyDelete
  53. Reclamatie pe aceasta cale,despre ce este vorba mai exact,ABUZ din partea unui executor domnul Vlad Irinel si Vlad Marieta,facut de in perioada anului 2016 incepand din perioada ianuarie mai exact.Despre ce este vorba si pot dovedi NEGRU PE ALB CELE MENTIONATE,in ianuarie am mers la munca in Arad,in urma angajarii am constatat dupa o luna si jumatate ca am o poprire pe salariu,DE UNDE ,direct de la domnul executor care abuziv a trecut la aceasta masura de a recupera o suma de bani in urma cumpararii unui contract de la BINECUNOSCUTA institutie bancara BRD,institutie care a vandut contractul unei firme de recuperare EOS KSI Romania.In urma efectuarii platilor in contul domnului executor prin ordin de plata conform intelegerilor a sumei de 350 lei lunar,incepind cu luna februarie,pina in acea data din contul meu ce reprezinta drepturi salariale deschis la BRD,au fost retinute fara sa stiu suma de aproximativ 640 ron,suama care a fost virata direct in contul executorului.Pentru a ve relata si dovedi cele mentionate pot fi apelat la numarul 0749882398,am incercat sa va contactez pe numerele de telefon dar nu sunt disponibile.In cursul zilei de marti 13 decembrie 2016 ma intalnesc cu domnul executor la biroul acestuia din Tulcea strada Luterana numarul 13

    ReplyDelete
  54. Reclamatie pe aceasta cale,despre ce este vorba mai exact,ABUZ din partea unui executor domnul Vlad Irinel si Vlad Marieta,facut de in perioada anului 2016 incepand din perioada ianuarie mai exact.Despre ce este vorba si pot dovedi NEGRU PE ALB CELE MENTIONATE,in ianuarie am mers la munca in Arad,in urma angajarii am constatat dupa o luna si jumatate ca am o poprire pe salariu,DE UNDE ,direct de la domnul executor care abuziv a trecut la aceasta masura de a recupera o suma de bani in urma cumpararii unui contract de la BINECUNOSCUTA institutie bancara BRD,institutie care a vandut contractul unei firme de recuperare EOS KSI Romania.In urma efectuarii platilor in contul domnului executor prin ordin de plata conform intelegerilor a sumei de 350 lei lunar,incepind cu luna februarie,pina in acea data din contul meu ce reprezinta drepturi salariale deschis la BRD,au fost retinute fara sa stiu suma de aproximativ 640 ron,suama care a fost virata direct in contul executorului.Pentru a ve relata si dovedi cele mentionate pot fi apelat la numarul 0749882398,am incercat sa va contactez pe numerele de telefon dar nu sunt disponibile.In cursul zilei de marti 13 decembrie 2016 ma intalnesc cu domnul executor la biroul acestuia din Tulcea strada Luterana numarul 13

    ReplyDelete
  55. Buna seara! Numele meu este Broasca Rodica si sunt din Brăila. Doresc astfel sa va anunt ca la sediul PRU din Braila din punctul meu de vedere, dat fiind faptul ca mi-au acceptat si sunat ca voi face parte, la fel ca la locale, din comisia de votare, tot asa am fost anuntata acum 2 zile ca nu mai au nevoie de serviciile mele sub pretexte, pentru ca in 2 zile fost 3 variante "posibile" de eliminare din lista, am motive sa cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca nu am fost prezentă si receptiva la sugestia partidului PRU de a frauda voturi. Si-au ales oamenii care sunt dispusi pentru cativa lei sa fraudeze pentru încă 4 ani viitorul acestei țări si sa o lase pe mana unor corupți, incapabili si penali. Va mulțumesc.

    ReplyDelete
  56. Va rog ca doamna Țurcan să plece acasă sau să se ducă la bai de nămol poate gândește mai bine este o paparuda cate nu cunoaște legi si nu are ce căuta la televizor mai bine să se ducă acasă.

    ReplyDelete
  57. La Alba-iulia si la Blaj primari cer manifestantiilor toti simpantizantii ai Pnl,scoaterea in afara legii a PSD si ALDE.Citez"trebuie sa scapam de astia cu oltenii lor cu tot","pleaca ciuma cu ai tai 50 la suta"

    ReplyDelete
  58. nu publicati in numele meu asa ceve retractez total cineva foloseste acest mail

    ReplyDelete
  59. nu publicati in numele meu asa ceve retractez total cineva foloseste acest mail

    ReplyDelete
  60. ioan cioba nu este ok retrag tot

    ReplyDelete
  61. Scrisoare deschisa a unui ROMAN!
    Oare de ce "intelectuali si ziaristi" cu state vechi de plata in media romaneasca, dezbina "poporul putin", in favoarea tradatorilor de tara, de neam strain, cocotati la varful puterii cu ajutor strain de vointa poporului roman?:oare de ce un "ctp, un liicean(sau licean poate!) o "oana"(cred ca Amza Pelea se rasuceste in mormant!?!) instiga la revolta impotriva vointei majoritare a romanilor??pai cred ca nui asa de greu de ghicit!;
    1-pierderea privilegiilor/avantajelor, detinute de aprox. 20% dintre ei!
    2-manipularea "oilor" care sar precum tapii pe islaz, crezand ca isi exprima optiuni politice si care nu au creier sa gandeasca, nici macar cat dobitoacele mai sus amintite!
    3-vezi doamne?!, sunt formatori de opinie, dar in defavoarea legilor democratice...!
    Pai domnilor intelectuali, care mai sunteti, luati cu totii pozitie, sa vada poporul cum stam cu divizarea si ordinea de drept, in statul de "drepti" sa stie romanul care sunt valorile si care "uscaturile" Tot respectul pentru cei care au luat pozitie impotriva abuzurilor si a nedreptatilor ce macina Romania de 12 ani incoace si cu preponderenta D-lui Dan Puric, un intelectua pe care il respect si-l stimez care emana bunul simt si morala romanului simplu, care infiereaza slugarnicia, prostia, rautatea si divizarea la care ne impinge acest "teuton" strain, dusman declarat al idealurilor romanesti!
    Cei care au fost votati de 7 milioane de romani, sa nu cedeze ca sa poata reda acestui popor, un trai mai omenesc(sa nu mai plece parintii sau copii, scoliti cu bani publici in Romania sa lucreze in tari straine!), sa traiasca in pace si bunastare, fara frica politiei politice iohanniste, care sa le aresteze guvernul, sa ancheteze politicienii care vor sa faca ceva pentru acest popor, greu incercat dealungul istoriei sale;inca o data NU renuntati sa ne aparati de "hoardele" cotropitorilor ce ne vor bogatiile solului, subsolului si cea mai importanta, INDENTITATEA NATIONALA!!!!!!!!!
    Am sa inchei, cu rugamintea de a publica si sub alta forma aceste randuri, izvorate din suflet(nu fac politica si nu am fost NICIODATA membru al vreunui partid si nici simpatizant)DAR MIZERIA PE CARE O PASTORESTE ACEST NEMTALAU ma sufoca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Traiasca poporul roman si spiritul lui liber si neaservit!
    Traiasca ROMANIA!

    ReplyDelete
  62. Am vazut o stire ,din nou,cu gripa aviara in Bucuresti.Oare s-a gandit cineva si la porumbeii semi domestici,care traiesc cu miile ,in toate cartierele Bucurestiului ?

    ReplyDelete
  63. Articolul din codul penal ref. abuzul in serviciu nu este, decat pentru chiori si absurzi, decat un overwrite facut legilor in vigoare.
    CCR spune ca este corect "indeplinirea sarcinilor de serviciu cu incalcarea legilor in vigoare" si nu "indeplinirea sarcinilor de seviciu in mod defectuos".
    Adica sa se inlocuiasca o versiune ce lasa loc abuzurilor procurorilor cu o versiune care da nastere unor confuzii inimaginabile.
    Exemplu: Un manager incalca legea achizitiilor publice care are si pedepse pentru asta. Este abuz in serviciu si se pot stabili si prejudicii.
    Ce face un judecator in acest caz?
    Pedepseste faptasul dupa legea achizitiilor publice sau dupa codul penal-abuzul in serviciu.
    Va rog sa realizati ca se considera abuz in serviciu o fapta cu incalcarea legii. Este absurd pentru ca insusi acele legi definesc fapta savarsita care nu este obligatotiu sa fie penala.
    Este limpede, astfel, inutilitatea incriminarii abuzului in serviciu.

    ReplyDelete
  64. Articolul din codul penal ref. abuzul in serviciu nu este, decat pentru chiori si absurzi, decat un overwrite facut legilor in vigoare.
    CCR spune ca este corect "indeplinirea sarcinilor de serviciu cu incalcarea legilor in vigoare" si nu "indeplinirea sarcinilor de seviciu in mod defectuos".
    Adica sa se inlocuiasca o versiune ce lasa loc abuzurilor procurorilor cu o versiune care da nastere unor confuzii inimaginabile.
    Exemplu: Un manager incalca legea achizitiilor publice care are si pedepse pentru asta. Este abuz in serviciu si se pot stabili si prejudicii.
    Ce face un judecator in acest caz?
    Pedepseste faptasul dupa legea achizitiilor publice sau dupa codul penal-abuzul in serviciu.
    Va rog sa realizati ca se considera abuz in serviciu o fapta cu incalcarea legii. Este absurd pentru ca insusi acele legi definesc fapta savarsita care nu este obligatotiu sa fie penala.
    Este limpede, astfel, inutilitatea incriminarii abuzului in serviciu.

    ReplyDelete
  65. Rog daca puteti sa ii transmiteți dl. Gidea in emisiunea pe care o modelează acum.
    Manifestațiile desfăsurate in piata victoriei fac parte din planul de demitere a guvernarii pas prin faptul ca demonstrațiile cu aceasta organizare realizează factorul de sustinere internațională pentru actinile urmatoare ale iohanistilor, deoarece multe agenții straine de presă transmit aceste manifestații si corelat cu declarațiile făcute de procurorul dna, pot constitui realizarea legitimitatii actiunilor de preluare a puterii.

    ReplyDelete
  66. Rog daca puteti sa ii transmiteți dl. Gidea in emisiunea pe care o modelează acum.
    Manifestațiile desfăsurate in piata victoriei fac parte din planul de demitere a guvernarii pas prin faptul ca demonstrațiile cu aceasta organizare realizează factorul de sustinere internațională pentru actinile urmatoare ale iohanistilor, deoarece multe agenții straine de presă transmit aceste manifestații si corelat cu declarațiile făcute de procurorul dna, pot constitui realizarea legitimitatii actiunilor de preluare a puterii.

    ReplyDelete
  67. Din pacate ceasul merge doar inainte, nu mai poate fi adus inapoi! E foarte usor sa vii tu, care nu ai facut nimic un an de zile, sa spui ca eu am gresit!!!! IremediabiL!!!! De ce?

    Toate guvernele din Romania au facut greseli, cele din cei 10 ani de guvernare "SUPERBA" Basescu, ne-a dus in buza prapastiei! Si totusi au fost felicitate de UE si ambasade!!!!! De ce?

    Din data de 11 decembrie toate fortele oculte au fost puse in miscare sa pandeasca vreo greseala a acesui Guvern! De ce?


    Pentru ca a fost singurul partid care a iesit cu un PROGRAM coerent, bun si in sfarsit in interesul OMULUI, CETATEANULUI ROMAN?! Asta a deranjat foarte mult, nimeni pana acum nu s-a gandit la noi! Si asta este o catastrofa! Noi trebuie sa ramanem saraci pentru ca numai asa ne pot asupri! Si nu numai! Trebuie sa fim si dezbinati, "Divide et impera!" Se pare ca Machiavelli este contemporan cu noi, poate s-a reincarnat in personajele care ne conduc! Ce pacat! De ce?

    Ar fi sute de pagini de scris, zeci de minute de strigat si de intrebat dar ceea ce ar trebui sa conteze este faptul ca cca 80% din poplatia ROMANIEI, cel putin o data pe zi zice:


    Tatal nostru
    Care esti in ceruri
    Sfinteasca-se numele Tau
    Vie imparatia Ta
    Faca-se voia Ta
    Precum in cer asa si pre Pamant
    Painea noastra cea de toate zilele
    Da-ne-o noua astazi

    Si ne iarta noua gresalele noastre
    Precum si noi iertam gresitilor nostri

    Si nu ne duce pre noi in ispita
    Ci ne izbaveste de cel rau
    Ca a Ta este imparatia
    Slava si puterea
    In numele Tatalui
    Al Fiului
    Al Sfantului Duh
    Amin.

    De ce mai zicem daca nu suntem in stare sa traim aceste rugaciuni?

    Ai gresit, mori!!!! Asta se cere astazi pe strazi! Unde este iertarea?! De ce a mai venit Christos pe Pamant sa-si dea viata? Noul Testament care-l recunoaste pe Christos ca fiul lui Dumnezeu, a propovaduit iertarea si iubirea. Datorita LUI, Biblia a fost intregita cu NOUL TESTAMENT care schimba in esenta conceptia despre viata, conduita si moralitate!

    Noi, spre deosebire de alte tari (de ex.Cehia) suntem CRESTINI si CREDINCIOSI, sau cel putin asa ne declaram. Prin ce se manifesta aceasta credinta a noastra? Prin declaratii de razboi, de condamnare, ura! Nimeni nu este perfect, nici unul din strada nu este perfect si nici nu detine adevarul 100%.


    Dar cel mai trist este ca acest razboi astazi se duce intre parinti si copii, intre batrani si tineri, intre "intelectualii prin excelenta" si "prostii de batrani care nu ar mai avea drept nici de vot!".Poate ca au dreptate pentru ca i-am crescut si i-am facut intelectuali, ne-am sacrificat tineretea si viata pentru ei si asta ne-a ocupat tot timpul. Noi le multumim pentru aceste splendide ganduri, le dorim sanatate si viata lunga pentru ca nesperat de repede vor deveni si ei "batrani prosti" ale caror pensii vor fi platite de copiii lor. Asa cum ni se reproseaza noua!

    Ultimul gand este:


    sa terminam cu ostilitatile, sa ne ocupam de treburile noastre si in sfarsit sa-i lasam pe guvernanti sa infaptuiasca ceea ce ne-au promis, in liniste.

    Cu stima, o pensionara proasta!

    ReplyDelete
  68. DOMNULE MIHAI GADEA AS DORII SA POT SA-MI EXPUN SI EU OPINIA PROPRIE.NUMARUL MEU DE TELEFON ESTE 0720818734.MULTUMESC ANTICIPAT

    ReplyDelete
  69. DOMNULE MIHAI GADEA VA ROG FRUMOS SA POT SA-MI EXPUN SI EU OPINIA IN EMISIUNEA DUMNEAVOASTRA.NUMARUL MEU DE TELEFON ESTE 0720818734.MULTUMESC ANTICIPAT

    ReplyDelete
  70. Sunt curioasa pe ce Biblie a jurat Iohanis ca va fi credincios poporului roman ? Daca a jurat pe cea ortodoxa juramantul este nul, deoarece el este lutheran. Asa se explica toata purtarea lui.

    ReplyDelete
  71. Lovitură pt investițiile în agricultură. Până când nu se va realiza planul cadastral până în 2023, investițiile în agricultură au fost sistate, terenul pe care urmează a fi construit ( ex: fermă, extindere fermă solarii, livezi etc) trebuie să aibă planul parcelar recepționat, cadastru national, o mare problema pt investitori.nr de telefon 0722950703

    ReplyDelete
  72. Lovitură pt investițiile în agricultură. Până când nu se va realiza planul cadastral până în 2023, investițiile în agricultură au fost sistate, terenul pe care urmează a fi construit ( ex: fermă, extindere fermă solarii, livezi etc) trebuie să aibă planul parcelar recepționat, cadastru national, o mare problema pt investitori.nr de telefon 0722950703

    ReplyDelete
  73. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  74. Grațierea si pentru recidiviști ! Puneți in tema discuția asta !

    ReplyDelete
  75. Nicio pasiune nu fură minţii toate puterile aşa de bine cum o face frica.
    Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.
    Edmund Burke
    Cateva citate ca urmare a emisiunilor dvs. de azi

    ReplyDelete
  76. Urmaresc cu interes emisiunile postului de televiziune Antena3 pentru ca-mi place sa aflu de tara mea de unde am plecat cu multi ani in urma pe motive bine intemeiate . Urmarind si alte posturi de televiziune decente din afara Romaniei si poate si pentru faptul ca sint o persoana mai conservativa as avea sugestia pentru doamnele prezentatoare sa tina cont de o tinuta cit mai decenta fiindca asta le da o nota cit mai credibila . Ideea imi vine si de la citeva foste jurnaliste din anii de demult a caror interviuri le-am urmarit . Dumneavoastra , doamnelor trebuie sa fiti un exemplu chiar prin inbracamintea care o purtati pentru fetele de astazi . Multe din atrocitatile violurilor se intimpla din cauza felului cum se inbraca tinerele de astazi . Fiti un exemplu pentru ele si vorbiti despre asta chiar in emisiunile dumneavoastra . E o sugestie care o dau cu drag si mult respect pentru munca de jurnalist . Sper sa nu fi suparat pe nimeni si primiti va rog salutul meu de departe !

    ReplyDelete
  77. Un caz,deosebit de handicap.
    va rog, daca se poate, contactati la 0787870794

    ReplyDelete
  78. De ce nu raspundeti la telefoanele afisate?

    ReplyDelete
  79. Va rugam sa il contactati pe Teodorescu Nifor la acest nr 0763.501.927 este in Bucuresti si are o problema urgenta si grava si nu va poate contacta nu poate ajunge la dv.Va multumim o seara buna!!!

    ReplyDelete
  80. Buna ziua intrbati-o pe dm Firea cand va reintroduce ratb preoserenesc ca tot sa laudat ca il reintroduce si doar promisiuni nu fapte

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. Detest modul in care tratati in ultima perioada actiunile PSD ,de indepartare a securistilor patrunsi in structurile guvernului ;Nu vati saturat de acesti paduchi care au facut tara varza in ultimii 12 ani;

    ReplyDelete
  83. credeam ca sunteti un post de tv OK. Dar se pare ca este o mare minciuna. Vreau sa intru in direct cu voi acum sa le spun la magarii astia gen Grindeanu si Ponpa ca sunt niste pupincuristi si idioti! Si nu am nici o posibilitate. (Pe Facebook nu ma intereseaza! Ca eu sunt prea ocupat sa stau pe Facebook!). Dar ma revolta idioteniile pe care le spun pupincuristii acestia!

    ReplyDelete
  84. Grindeanu este defect! Se vede dupa ticurile nervoase pe care le are! Nu va putea in veci sa conduca o tara fara securistii din spatele lui! Nu inteleg cum a fost Dragnea atat de prost incat sa il numeasca prim ministru prima data. A uitat cand era la pescuit si ii pupa bocancii lui Dragnea?! Va ramane oricum pe vecie un lacheu si va fi in plus un mare tradator. Dinu Paturica?!

    ReplyDelete
  85. buna ziua . Va rog din suflet faceti ceva cu privire la intreruperile de curent din zona centrala a Pitestiului. Suntem o firma care de o saptamana avem pierderi mari datorate acestor intreruperi atat ziua cat si noaptea . Dimineata gasim marfa stricata ,pasteurizatoarele oprite , totul oprit pentru ca se reseteaza . Desigur si prefectura judetului nu are curent . Nu stiu cat vor mai rezista utilajele de sute de mii de euro la aceste fluctuatii . Va multumim .

    ReplyDelete
  86. Bună seara am dori toate cele 10 famili și ca persoane peste înmulțit cu 3 un reportaj despre calea noastră de acces pe un drum public către un magazin, farmacie,circa sanitară și altele. Ce acces avem la un drum public și cât interes își dă autoritățile locale fie iarna fie vară indiferent ce anotimp este .

    ReplyDelete
  87. !!!!!!!!!!!!!!!!!!Buna ziua,
    Va rog sa ma contactati la catrdor2002@gmail.com pentru a detalia mafia din sistemul de pensii intretinut de directorul Casei de Pensii Sectoriale a M.A.I. Cine are pile primeste pensia intr-o luna cine nu are pile asteapta si peste cinci luni. Cum este posibil asa ceva cand poate acel lucrator din M.A.I. este intretinator de familie? Ce face, sta cinci luni fara nici un venit? In ce tara traim? Nu suntem in jungla ci cetateni ai unui stat democratic.

    ReplyDelete
  88. Referitor la News Magazine din 16.07.2017, in legatura cu firmele lui GHILEA din Oradea, verificati reabilitarea cladirii IPJ Bihor ( inspector-sef Popa Liviu, ministru Blaga Vasile) pe 8000000 euro, sala de sport din Petrileni(satul lui Blaga )2700000 euro , ambele la preturi duble ! A se vedea un raport al Curtii de Conturi Bihor !

    ReplyDelete
  89. Cum se poate ca in 2017 sa ti se treiere graul de pe pamantul tau politia sa nu faca nimic iar peste toate sa ti se ia si pamantul? Poate reusiti sa ne ajutati d voastra. Va multumesc.

    ReplyDelete
  90. Cum se poate ca in 2017 sa ti se treiere graul de pe pamantul tau politia sa nu faca nimic iar peste toate sa ti se ia si pamantul? Poate reusiti sa ne ajutati d voastra. Va multumesc.

    ReplyDelete
  91. domnilor,
    am o propietate pe care am pomi , faneata ,etc ...imi place verdeata ,natura sa ma inconjoare ...tund iarba cand ajung acasa (lucrez in strainatate...ca in ro nu se poate !!)...am primit deunazi somatie sa imi tund iarba sa toaletez pomii etc de pe prpoietatea mea !!!...ca de nu imi va majora impozitul cu 500% ....curios din fire am cautat legea si intradevar exista in codul fiscal art 489 alin 5 din 2017 ....primaria poate majora impozitul fara drept de apel !:)....oare de ce am impresia ca e o noua smecherie marca PSD ?...pai nu tot omul de la tara are posibilitati financiare sa isi lucreze pamantul ...taranii sunt la pamant !!...si la propiu si la figurat ...si atunci ..badea Ion care are o pensie amarata de la CAP cum sa si lucreze bucatica de pamant ...sapa e grea domnilor !!....si atunci vin smecherii ca deh !..de unde sa plateasca badea Ion un impozit de 200x500 ron ...si ii ia bucatica de pamant !...asta fiinca nu are nici forta nici bani sa si usureze munca prin utilaje ...etc ...
    Pare aceasta lege dreapta ?..dvs vi se pare normal ca cineva sa va oblige ce sa faceti pe propietatea dvs ....mie nu !!....si atunci ma intreb ( facand parte din generatia cu plete si blugi ) ....oare la ce draq am iesit in strada la 89 ????
    multumesc ...

    ReplyDelete
  92. Nu reusesc sa iau telefonic legatura cu postul de televiziune Antena 3, nici la linia verde a guvernului nu raspunde nimeni. Pe scurt sunt dicriminat in aceasta tara,pentru ca din 2008 indicele de referinta nu a mai fost modificat.Salariul minim a fost majorat, pensiile au fost majorate dar indicatorul social de referinta nu.pana si alocatia sa majorat, Aude cineva?????

    ReplyDelete
  93. Buna ziua!Numele meu este Preda Nicoleta si am urmatoarea problema: Societatea TELEELECTRON al carei asociat sunt a contractat de la banca Leumi o linie de credit. Linia de credit a fost garantata cu bunurile firmei si cu imobilul in csre locuiesc. Firma care a contractat creditul a achitat toate cheltuielile la zi.Cu toate acestea Banca Leumi a declarat creditul scadent anticipat si a adjudecat imobilul care constituie singura locuinta a familiai. Avem multe procese in care putem demonstra ca banca a adjudecat imobilul cu toate ca: executarea silita este perimata de drept si ca imobilul a fost adjudecat la un pret derizoriu. Am incercat sa oprim evacuarea din imobil prin solicitarea suspendarii provizorii a evacuarii dar, Judecatoria Sectorului 1 nu ne-a dat castig de cauza si banca conduce toate denersurile legate de evacuare. Am vorbit cu persoana care a adjudecat imobilul; si l-am rugat sa ne lase sa locuim in imobil pana in momentul in care avem o solutie in dosarul nr.12143/299/2016*care se judeca in apel la Tribunalul Bucuresti Sectia VI cu termen in 18.09.2017.Adjudecatarul a trsnsmis urmatorul mesaj:"Am discutat cu avocatul care nu s-a pronuntat, a zis ca banca decide. Am vorbit cu executorul(executorul bancii), care este impotriva. A vorbit la banca, au ramas sa analizeze intern optiunea si sa ma anunte." Adjudecatarul este o persoana de buna credinta dar, este amenintat de banca ca pierde suma achitata daca nu ne scoate in strada. Mentionez ca nu avem unde sa ne ducem. Situatia este disperata. Va rog sa ma ajutati. Numarul meu de telefon este 0744389002. Va multumesc!

    ReplyDelete
  94. eu depun o plagere in potriva facebook miau blocat cuntul meu

    ReplyDelete
  95. ma vazut multi se plang ca au fost blocati de facebook

    ReplyDelete

  96. E credinţa adevărata cale?

    Ce viaţă o mai fi şi asta,
    Cu rugăciune şi cu post,
    În timp ce alţii mint şi fură
    Şi chiar ucid pentru-al lor rost.

    Cu plecăciune şi speranţa,
    Pentru o minunată zi,
    Dar care azi nu-i programată,
    Ci doar în timpul ce-o veni.

    Pana si popii rad de mine,
    Cand vad cat sunt de aplecat,
    Dar le convine ,cand in locu-mi,
    Au totul,dar nimic de dat.

    O viaţă am muncit ca prostul,
    În fum, în zgomot şi ulei,
    Flămând ,cu datorii,migrene,
    În schimbul doi şi schimbul trei,

    Cum Dumnezeu să nu faci spume,
    Acum cu pensii de rahat,
    Când banii nu-mi ajung de pâine,
    Da'păi de-un trăi civilizat.

    Mă uit cu jind când trec adesea,
    Pe lângă pe lângă porţile de fier,
    Ale borfasilor din clanuri,
    Când eu am strâns averi în cer.

    Când văd pe marile ecrane,
    Actori politici plin de bani,
    În timp ce eu sunt cerşetorul
    Rătăcitor de-atâţia ani.

    Destul cu ruga şi cu plânsul,
    Şi cu speranţe de doi lei,
    E timpul desteptarii mele,
    Cu alt destin şi-alte idei.

    De mâine ies la drumul mare,
    Şi fac ce trebuia să fac,
    Drept la belşug să cer şi soare,
    Că,zău,m-am săturat să tac.

    ReplyDelete
  97. Disperare

    Trăim o perioada confuză,fără cale,
    Se-ntâmplă fenomene,ce semne par a fi,
    Că însăşi chintesenţa puterii mondiale,
    Modificări profunde e gata a-mplini.

    Istoria se schimbă,pe legi noi se aşează,
    Apar noi definiţii,iar altele vechi,mor,
    În Parlamentul lumii,chiar dacă se votează,
    Ce în final se-ntâmplă,e doar ce unii vor.

    În dreapta şi în stânga,mocneşte-ngrijorare,
    Chiar teamă se-nfiripă,crescând în adieri,
    Autoproclamatul,sfidează d-impicioare,
    Neacceptând ideia vreunei negocieri.

    Deja parcă miroase-a cenuşă nucleară,
    Scenariul crud al gheenei,înclină spre real,
    Ce forţă şi ce minte e necesar s-apară,
    Să poată să evite,conflictul mondial?

    Se-aprinde mapamondul,se bucură nebunii,
    Cu sete ei discută de-al treilea război,
    Uitând parcă,recenta greaua-nclestare-a lumii,
    Ce a umplut planeta,cu morminte de eroi.

    De ce întârzii,Doamne,să vii să spui,ajunge!
    Ce sens mai are lumea,de ce-am fost pan-acum,
    Cui e de trebuinţă,acest tribut de sânge,
    Ce preţ mai are viaţa,cenuşă fiind şi scrum?

    Măcar de-am avea ştire să aibă Universul,
    În infinita-i mare ,alt astru locuit,
    Să-naintăm spre Domnul ,într-un final,demersul,
    Să părăsim Pământul ,de monştri stăpânit.

    ReplyDelete
  98. Bună seara! Poate vă interesează cine a fost Ioan Lancranjan și cum a votat Securitatea pentru ca el să ajungă deputat în MAN. Am detalii. Eram militar in termen, cu un picior in ghips și am... votat.

    ReplyDelete
  99. Buna seara!Chiar acum urmaresc emisiunea Exclusiv condusa de dl Radu Tudor ...invitati ministrul apararii dl Fifor si dl general Ciuca seful Statului Major General...se discuta lucruri importante cum ar fi rachetele Patriot si inzestrarea armatei in urmatorii 10 ani care va costa aproximativ 10 mld de euro....in schimb nimic nu se discuta despre bunastarea militarilor...eu am lucrat in armata ca ofiter 14 ani si am fost in teatrele de operatii 9 ani iar din cauza unui accident de circulatie am fost trecut in rezerva...stiti ce pensie am pt 14 ani din care 9 in misiuni internationale plus 4 ani Academia...va raspund eu...550 lei...stie dl ministru ca sunt f multi militari care sunt in aceeasi situatie ca mine(cca 2000)...stie dl Ciuca ce inseamna sa primesti 550 de lei pensie pt 9 ani de irak so Afganistan...va rog din suflet sa transmite ti mesajul meu dlui Radu Tudor si poate intr o emisiune viitoare ii va aduce la cunostinta dl ministru ce inseamna sa primesti pensie militara 550 de lei cand un asistat social care nu a muncit o ora are incepand de la anul 650 de lei iar pana prin 2022 ajunge la 1750 iar pensia mea militara sau speciala cum vor sa spuna e inghetata la 550?...Va multumesc din suflet so am incredere ca acest mesaj va ajunge la Dl Radu Tudor.....

    ReplyDelete
  100. Buna ziua,acest comentariu as vrea sa intre în atenția doamnei Carmen Avram. Îi mulțumesc pentru faptul că ne deschide ochii prin anchetele sale vis a vis de ceea ce se întâmplă în această țară a nimănui.Acum ceva timp a făcut o ancheta foarte interesanta despre mafia instituțiilor financiare nebancare, as dori sa se facă o astfel de ancheta și în cazul firmelor de recuperare ,in special al firmei Kruk. Menționez că amnavut un credit care nu le.am mai putut plăti ,banca a concesionat către această firma creanță și m-am aflat în situația unei executări silite imobiliare,de la suma de 5000 de euro cat am luat de la banca ,cei de la Kruk au calculat că suma pentru care va trebui să mă execute este de 10000 de euro.creditul a fost luat în anul 2007 de la pireaus bank.

    ReplyDelete
  101. Va rog daca este posibil sa gasiti discursul Regelui Mihai din 1989 pe care l-a rostit cred la un post de radio din Anglia. Daca atunci am fi avut urechi de auzit si inima de simtit acum ar fi putut fi bine.
    Dumnezeu sa-l aiba in pace si sa-l odihneasca

    ReplyDelete
  102. Oare cati dintre cei care-l apara pe Pomohaci au curajul sa-si trimita copiii sau nepotii minori in taberele de vara organizate la fermele acestuia?

    ReplyDelete
  103. Cetatean sector 4 Bucuresti: nu fac politica. Am votat pe Baluta,pt ca noi am fost foarte multumiti de Piedone,de la acelasi partid,gospodar,tot timpul pe teren,a desputit maidanele si a facut un sector frumos.Daca doreai sa vorbesti cu el,venea si facea sedinta intre blocuri,cu toti oamenii care aveau ceva de spus.De cate ori am facut o solicitare,mereu s-a realizat. Dar a deranjat, a trebuit sa plece si am crezut ca Baluta,care a avut si el raspundere in primarie, a invatat ceva administrare, respect sau comunicare si e potrivit.
    Doamne, om mai putiros si mai arogant nu stiu daca am mai avut la sectorul nostru. Acum ne pune pe drumuri cu taxa separat pentru gunoi, pe fiecare in parte. Zapada intre blocuri si pe alei, o topeste soarele de primavara.Iarna trecuta am facut multe sesizari, dar pe aleea mea a stat zapada si gropile in zapada pana primavara. Piedone trimitea o lama vu remorca, 3-4 muncitori cu lopeti in urma ei si in cateva minute jucai sotron pe alee. Degeaba dam noi zapada,ca nu avem unde sa o caram.
    Gropile in asfalt se tot adancesc de doi ani incoace sa mergeti pe Cutitul de Argint in jos spre parc, ca iti rupi rotile in denivelari,sparturi si vomiti de la trepidatiile masinii.Intersectia de la Belu e varza, distantele dintre sinele de tramvai si asfalt iti prind rotile inauntru.
    E JALE, JALE MARE LA SECT 4, CU BALUTA. NIMIC NU FACE PENTRU SECTOR, doar poarta conversatii la tv si fixeaza taxe peste taxe, pana si PFA plateste metri cubi de gunoi pe luna,chiar daca nu are activitate la sediu.
    Cine vrea sa dea satisfactie PDL, sa ia exemplu pe Baluta.Sigur lucreaza pt opozitie,ca prea are talent.

    ReplyDelete
  104. Reporterul Antena 3 (sau oricare), sa intrebe pe 16 februarie cand va avea loc urmatoarea intalnire dintre ministrul sanatatii si presa):
    1 - la ce tipuri de accidente, in afara celor rutiere, se refera legea (care prevede ca, in cazul in care esti vinovat platesti desi esti asigurat)?
    2 - cine este domnule responsabil in spitale cu linistea???
    - ce masuri se vor lua in sfarsit, odata cu aceste dublari si triplari de salarii, pentru ca femeile de serviciu, infirmierele, asistentele si alti angajati ai spitalelor sa nu ma faca atata zgomot, sa nu mai trantesca usile si obiectele, sa nu mai tipe, in special dimineata, orele 4, 5, 6, 7.
    3 - Ce masuri se preconizeza pt. descurajarea asistentelor si mai ales medicilor de a percepe, primi bani de la pacienti ca sa isi faca datoria?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oare citeste cineva de la Antena 3 ceea ce se scrie pe aici?

      Delete
  105. Bună seara! In toată tara se întâmplă ca justitia sa nu aplice legea ci incalca Constitutia României. Am avut parte sa dispară din sediul procuraturii a unui CD probă in dosar.

    ReplyDelete
  106. La sect 4 primarul obliga pfa-urile sa plateasca salubritate de 800 RON anual, chiar daca nu are activitate la sediul profesional unde locuieste ca pf cu familia lui.Nu vede nimeni ca nu e legal sa platesti un serviciu pe care peimaria nu il presteaza?

    ReplyDelete
  107. Bună ziua!! Sunt angajat la firma de stat SC Electrica SA iar aseară în timpul programului de lucru un cetățean arab de pe strada dar fără nici o legatura cu lucrarea pe care o efectuat a venit la mine m.a strâns de gat, mi.a dat un pumn în gura și mi.a furat actul de serviciu pe care mi l.a fotografiat fără voia mea. Am fost aseară la politie dar mi s a scris în declarație doar ca am fost lovit, faptul ca mi.a furat procesul verbal din mana nu au vrut sa.le sesizeze în declarație. Azi am fost la medicina legala unde s.a constatat ca am fost lovit. Ideea este ca simt deja ca totul va fi mușamalizat. Timp și bani de umblatine prin tribunal, nu am. Faltul ca eram aa în timpul serviciului, nu agravează acest lucru?

    ReplyDelete
  108. La multi ani! Cu sanatate si multe impliniri.

    ReplyDelete
  109. Cu privire la cei care protwateaza in Romania..imi pare nesous de rau ca voi cei de la posturile de televiziune si cei care au un interes..ca protestatarii sa fie catalogati ca instigatori huligani s infractori ai galeriilor sportive..daaar n am auzit pe cineva dintre dv sa analizati si sa definiti adevarul despre protestatari..ca de fapt nu sunt cum îi vedeti dv..sunt protestatari cu adrevarat. si recurge la astfel de procedee tocmai pt a si manifesta nemultumirea fata de banditii tarii care de fiecare data mitingurile facute u au avut nici un efect iar ei banditii tarii n au schimbat nimic de fiecare data cand a avut loc un miting pasnic. Deci oamenii astia care voi v ati grabit sa i catalogati dupa bunul plac ca fiind infractori huligani si altfel de fapt sunt oameni pasnici..care si manifesta nemultumirea in modul in care vor sa remarce traiul chinuit al romanului pasnic..si care el nu are nici o sansa de a indrepta ceva protestand in mod pasnic. De ce cand ies romanii in strada si cer ceva..nu se rezolva nimic niciodata fara a se ajunge la violenta.???

    ReplyDelete
  110. Toată stima ptr. domnul Radu Tudor, constanțean de-al nostru.
    Domnule Radu Tudor, vă rog cu toată seriozitatea să luați în calcul candidatura dumneavoastră pe un post de senator independent. Oare cine ne-ar putea reprezenta mai bine decât dumneavostră în grădina zoologică din parlamentul României.
    Doresc să reamitesc celor care au uitat, apropo de reacția celor din PMP la adresa Jandarmeriei Române, faptul că în urma mitingului polițiștilor din fața palatului cotroceni (ieși afară .......ordinară) comandantul jandarmeriei de atunci, generalul Pop Gavril a fost destituit pentru faptul că nu a intervenit în forță. Oare cum vi se pare ? Și nu au trecut pre mulți ani de atunci...
    Cu deosebita stimă.

    ReplyDelete
  111. Domnule Mihai Gadea . Sunt bugetar de 11 ani .în anul 2018 Eu HARJA CONSTANTIN NU an primit Vouchere de vacanță. Nici colegii mei de serviciu nu au primit. Ce ministru este acela care anunță că și la anul toți bugetari vor primi vouchere de vacanță. Eu nu am primit nici in anul 2018

    ReplyDelete
  112. Bună ziua as vrea și eu sa va duceți la Petrila județul Hunedoara sa vedeți și dumneavoastră cât de necorecti sunt ai de la primarie cu oamenii de pe strada parangului

    ReplyDelete
  113. Buna ziua as dori si eu sa merge Ti la penitenciarul garcea mare sa vedeti ce cine Iti au detinuti si cum stau in camere cate 30 de persoane si este plin de plosnite si tot felul de mizeri .....cei care spun că un deținut are condiții in penitenciarul barcea mare greșește

    ReplyDelete
  114. Bună ziua, domnilor am o informație pt. Dv. Și vio dau gratis în legătură cu doamnă primar general firea. Aș dori să vă zic cum se dau contracte de construcți pt. Spitale și Școli de doamna firea, să vedeți ce firme execută aceste lucrări și mai ales cum. Deocamdată mă opresc aici. Dacă sunteți interesat de această informație vă stau la dispoziție nr.meu de tlf
    Este 0726920423. O zi bună vă doresc.

    ReplyDelete
  115. Dl Gadea Johanis a spus ca este in vizita de stat ca sa i suportam noi cheltuielile la spritul lui Charles. De ce nu i cere nimeni socoteala si pt cheltuielile pt drumurile facute la Sibiu ca si vizita la Pompei si Anglia ?

    ReplyDelete
  116. Sant un sinian care plateste chitie catre forumul german din sibiu.va tog sa va interesati in ce baza sau rotrecedat sute de locuinte catre acest forum german.(din arhive ale statului au disparut documente originale care atestau ca aceste locuinte apartneau altor proprietarii)se platesc chirii imense ,sau evacuat scoli,gradinite institutii,sau platesc chirii marii(totii tac si se complac in acest furt pe fata),unele cladiri care puteu sta oamenii,au fost transformate in hostelurii,totul pt veniturile lor,acest forum german nau trecute pe numele lor nici utilitatile ca proprietar(gaz,electricitate utiilitati)santem oamenii din sibiu care vrem sa aflam adevarul,

    ReplyDelete
  117. Va rog sa atrageti atentia d-lor Razvan Dumitrescu,Adrian Ursu ca si invitatilor in platoul Antenei 3 in timpul pauzelor de publicitate ca se spune corect "presedintie"(nu presidentie sau presedentie).

    ReplyDelete
  118. Bd.Liviu Rebreanu nr.2, bl.N6, sector 3 Bucuresti, de doua zile nu avem gaze, fara a fi afisat la avizier intreruperea gazelor, durata sau motivul.
    Blocul are 297 de garsoniere, doua tronsoare, iar un tronson are gaze, iar celalalt nu.
    Din discutia cu presedintele blocului, fost colonel de politie, pe un ton ridicat fata de mai multi locatari care au cerut explicatii, am aflat ca e posibil sa stam fara gaze 7 zile sau chiar o luna, pana se face verificarea instalatiei de catre DISTRIGAZ , sau se punem senzor de gaze..., cat mai multi, cu atat mai repede se rezolva problema.
    Intrebarea a fost, de ce nu s-a rezolvat in vara? De ce trebuie sa opreasca gazele la 147 de garsoniere pentru montarea de senzori, atata timp cat exista posibilitatea de a opri in fiecare garsoniera gazele,chiar daca exista vreo defectiune,pana la remediere.
    Concluzia, nu cunoastem durata opririi gazelor si nici un motiv plauzibil.
    Multumesc.

    ReplyDelete
  119. As dori sa contactez antena 3 sai anunț ca în orașul Pasca i Iași băieții cu ochii albaștri au scos postul dv de tv de pe postul local Next Gen

    ReplyDelete
  120. Nu ar fii rau sa faceti cateva reportaje despre romanii din Austria acum cand guvernul austriac reduc alocatiile romanilor. Veniti sa aratati ce viata au romancele la ingrijit ,barbatii in industria forestiera etc. Daca asta inseamna E.U. pe mine nu ma mai intereseaza. Voi puteti sa faceti macar o emisiune legata de acest subiect. Va urmaresc cu drag.

    ReplyDelete
  121. Nu ar fii rau sa faceti cateva reportaje despre romanii din Austria acum cand guvernul austriac reduc alocatiile romanilor. Veniti sa aratati ce viata au romancele la ingrijit ,barbatii in industria forestiera etc. Daca asta inseamna E.U. pe mine nu ma mai intereseaza. Voi puteti sa faceti macar o emisiune legata de acest subiect. Va urmaresc cu drag.

    ReplyDelete
  122. Cum a spus dl ministru Toader, cele mai mult puteti influenta opinia publica prin EXEMPLE PERSONALE DE CAZURI. Nu va bazati doar pe 1 sau 2 cazuri. Puteati pana acum sa fi prezentat zilnic cel putin un caz de 1/2 ora. CAZURI ADEVARATE DE NEDREPTATE. Aveti destule la indemana.

    ReplyDelete
  123. URGENTISIMO este de atacat pretul foarte ridicat la motorina si foarte mic la cereale pentru cei 3,5 milioane de agricultori ce au mai ramas si care nu mai muncesc pamantul din acest motiv, nici animale nu mai tin, neavand decat o pensie sau un salar amarat, din care nu pot face fata cheltuielilor agricole.. SATELE S-AU DEPOPULAT, NATALITATEA A SCAZUT, TOTI TINERII MERG IN STRAINATATE, SCOLILE RURALE SE INCHID.ACEASTA POLITICA CRIMINALA E DE 29 DE ANI, CONTINUAND-O PE CEA CEAUSISTA DE INDUSTRIALIZARE FORTATA A TARANIMII. LABORATORUL ETNOGENETIC AL NATIUNII ESTE IN PERICOL!!!

    ReplyDelete
  124. Domnule Gidea face-ti niste emisiuni extraordinare si este îmbucurător ca scoate-ti la iveală abuzurile procurorilor și judecatorilor dar să știți că di in alte zone din țară,precum Harghita și Mures unde se întâmplă asemenea cazuri și am date concrete în acest sens care poate ar trebui cunoscute de opinia publică.

    ReplyDelete
  125. Bună ziua,
    Mă adresez dumneavoastră in disperare de cauză. Urmare a refuzului meu de a semna un act adițional la CIM, am primit o notificare din partea angajatorului prin care sunt anunțată că începând cu data 04.02.2019 CIM încetează. MentMenți că lucrez la o firmă de producere a betonului cu sediul în Oradea. Consider că s-a făcut un abuz întrucat trebuie să beneficiez de OUG 114/2018.Toți colegii au semnat actul adițional antedatat 31 Dec 2018 în 31 ianuarie 2019.

    ReplyDelete
  126. Nu stiu cum ar fi corect sa ma adresez dvoastra de aceea am sa va spun "dragii mei" pentru ca de cand ati aparut v-am urmarit zi de zi.Imi sunteti inca dragi! Intotdeauna am fost in contradictie cu sotul, am ajuns la dispute verbale zilnice, cu toate astea am continuat sa va urmaresc emisiunile. V-am perceput ca profesionisti,corecti,persoane care s-au pozitionat intotdeauna de partea adevarului. Nu mai stiu exact de cand si de ce ati abandonat conduita serioasa, demna-folosind cuvinte care nu incita curiozitatea, ba cred ca pierdeti prin aceasta abordare. Cuvinte ca:"BOMBA, SOC, NUCLEARA" erau folosite de B1, Realitatea,etc..Va rog. nu va faceti rau singuri, nu sunteti televiziune de telenovele. Va doresc numai bine!

    ReplyDelete
  127. Nuclearele si socurile au aparut la Gadea in emisiuni si nu mai vrea sa scape de ele.Si.. de partea adevarului..???? Daca Firea este o fosta colega de a lor, Stoiceasca si Radu Tudor sunt atata de partinitori cu ea de mi se face greata. Gadea, se face ca nu stie nimic... Ciuvica si Ursu si mai nou Razvan Dumitrescu..��

    ReplyDelete
  128. BUNA ZIUA,ASI DORI DACA SE POATE SA INVESTIGATI ABUZURILE POLIISTILOR DIN ZALAU JUD SALAJ.CE LE FAC ASUPRA CELOR ELIBERATI DIN PENITENCIARE,INDIFERENT CE SE INTAMPLA IN ORAS VIN LA TINE ACASA SAU LA LOCUL DE MUNCA FARA DOVEZI,FARA UN DEMERS LEGAL,TE DUCE LA SECTIE TE BATE PANA RECUNOSTI TOT CE NU AI FACUT,TOATE FAPTELE LE PUNE IN CARCA TA ETC

    ReplyDelete
  129. BUNA ZIUA,ASI DORI DACA SE POATE SA INVESTIGATI ABUZURILE POLIISTILOR DIN ZALAU JUD SALAJ.CE LE FAC ASUPRA CELOR ELIBERATI DIN PENITENCIARE,INDIFERENT CE SE INTAMPLA IN ORAS VIN LA TINE ACASA SAU LA LOCUL DE MUNCA FARA DOVEZI,FARA UN DEMERS LEGAL,TE DUCE LA SECTIE TE BATE PANA RECUNOSTI TOT CE NU AI FACUT,TOATE FAPTELE LE PUNE IN CARCA TA ETC

    ReplyDelete
  130. As dori sa fac public un dosar in care abuzurile justitiei sunt fara margini, cu acte false s-au cistigat procese cu protectia procurorului,judecatorului etc

    ReplyDelete
  131. Bună ziua PSD pierdut și din cauza primarilor pentru ca nu a făcut aproape nimica în orașele lor sau sate și comune ce le administrează, locurile de joaca pentru copii nu sau amenajat, în constanta, pe timonei nr 4, zona far

    ReplyDelete
  132. Bună ziua, am o înregistrare de la un apel cu o zii înainte de vot (25 mai) cum directorul de la usr plus îmi spune sa votez '' usr plus și 2 de Da '' aveți nevoie de el?

    ReplyDelete
  133. Sunteti loviți la cap? Daca am votat un program de guvernare (majoritatea) de ce trebuie schimbat guvernul pentru că au câștigat alegerile europarlamentare cei din opoziție. Acea opoziție care nu a conlucrat pentru o mai bună guvernare ci doar a pus bete in roate si care nici macar acum nu au un program de guvernare.Tara nu se conduce cu lozinci. Singurul politician care a dorit implementarea programului de guvernare este acum închis.Opozitia va spune ca a gasit dezastru după PSD si va putea face(fura) ce vrea si nu le trebuie program de guvernare. Ar fi fost bine sa-l întrebați pe Rareș Bogdan ce are de gând, el sau partidul său, sa faca pentru cetățeni dacă ar ajunge la guvernare.

    ReplyDelete
  134. Buna ziua tuturor celor de pe acest site care vad acest post, sunt aici sa vorbesc despre cum am primit imprumutul meu fara prea mult stres. Am primit un împrumut de 50.000 de dolari din Global Loan Access la o rată de 2%, dacă ați căutat să obțineți un împrumut și ați descoperit că este dificil accesul la Global Loan Access este soluția dumneavoastră. Contactați-i astăzi pentru a obține împrumutul la (globalloanaccess@gmail.com)

    ReplyDelete
  135. As vrea sa va aduc in atentie un aspect: guvernul anunta ca va face restructurari: aiurea....in Ministerul Apararii se fac angajari si nu de militari, ci de civili cu dedicatie! Asta-i treaba?

    ReplyDelete
  136. Vă rog frumos pe dvs doamnelor și domnilor jurnaliști împreuna cu invitatii dvs , să nu-l mai numiți domn pe acel Dinca , ci direct monstru sau criminal

    ReplyDelete
  137. https://video.corriere.it/milano/lecco-senza-motivo-picchia-due-donne-sottopasso-stazione/e8767d04-d45f-11e9-8dcf-5bb1c565a76e

    ReplyDelete
  138. Ar putea avea legatura cu cazul din Bucuresti?Nu stiu,dar e prea mare asemănarea dintre cazuri.

    ReplyDelete
  139. ManaseIon Dle Râdea la sinteză zilei
    nu ați discutat în cazul Caracal nici
    o data,Ce face SRI?.Ei nu se implică.
    Doresc să aflu părerea dv.şi a invitați lor dv....

    ReplyDelete
  140. Dle Gâdea la telefoane nu e nimeni să
    răspundă.La secretariat sau la relații
    cu publicu

    ReplyDelete
  141. am si eu o informatie in comuna Racsa judetul SATU MARE in data de 11 10 19 un om a murit dupa ce sia batut femeia ce parere aveti despre asta

    ReplyDelete
  142. iar el a murit dupa ce a baut ierbicid

    ReplyDelete
  143. DOMNULE GADEA RUSINE PENTRU ACEST INDIVID DE RADU TUDOR CARE II URMARESC EMISIUNILE SI OBSERV DE MULT CA NU MAI FACE POLITICA POSTULUI,IN SEARA ASTA S-A FACUT DE RUSINE CU ACELE INTREBARI IMBECILE PENTRU JOHANIS,PRACTIC MAI AVEA UN PIC SI SE PUPA CU EL SI CU ORBAN,AM SCOS DIN GRILA ACEST POST.SANTETI O RUSINE

    ReplyDelete
  144. Am informati despre cea ce vorbiti despre ce s-a intamplat trebuie sa-i relatez totul d-lui. Mihai Gadea , Revolutiona Petre AUrel Tel. +40766337337 Astept Cu stima si respect , Aurel Petre

    ReplyDelete
  145. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    ReplyDelete
  146. Mi-as dori sa vorbesc cu Mircea Badea,sa-i spun povestea mea,o poveste ,povestea unui tinar medic rezident,da,nu sunt Vulpita, dar poate mă asculta și pe mine,tatăl. 0753685893

    ReplyDelete
  147. Felicitari! Sunt profund emotionata de filmuletul oferit de Antena 3 in emisiunea Oanei Zamfir. Judecatorul a dat dovada de omenie? Parerea mea este ca judecatorul a dat dovada de profesionalism. Ai nostri judecatori au lipsit de la cursul de omenie? De ce nu o lasa pe d-na Pintea sa-si vada de sanatate? Aceasta femeie s-a luptat pentru medici. Unde sunt cei pe care i-a ajutat?

    ReplyDelete
  148. Bună seara!
    Direcția de Sănătate Publică din Galați mi-a spus că Israelul nu este pe lista de interes, în ceea ce privește virusul Covid19.
    Unde pot să semnalez un posibil caz?

    ReplyDelete
  149. Buna ziua daca vreau sa ma duc la magazin am nevoie de adeverinta

    ReplyDelete
  150. De ce se testeaza numai Bucurestenii ? Restul populatiei nu conteaza ? D-na Firea a umplut Mamaia cu romanii din diaspora .Isi face campanie electorala ? Noi nu avem dreptul la viata ?

    ReplyDelete
  151. Buna seara domnule Mihai Gadea! Felicitări pentru tot ceea ce faceti pentru a sprijini românii si Romania ! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere multă in continuare! Sunt un cetățean al acestei țări, care a muncit in aceasta tara cu devotament si responsabilitate. Astăzi am simtit o frustrare cumplită , cum n-am simțit niciodată în viața, cand am auzit ca vor fi testați pentru coronavirus 10.000 de bucureșteni. Nu vreau sa fiu testată, nu pentru asta va scriu ci pentru faptul că, se pare, ca in aceasta tara doar dvs mai puteti schimba ceva. De ce nu sunt testate cadrele medicale din țară, de ce nu sunt testați polițiștii, jandarmii, pompierii din prima linie, de ce nu sunt testate persoanele care sunt in carantină si cele izolate , care nu stau izolate si care au îmbolnăvit România? Apoi pot fi testați si cei peste 65 de ani, din toată țara, nu numai din București. Nu suntem toti egali ? Unde este umanitatea acestei țări? Sau principiul este :scapa cine poate ? Unii spun ca trebuie sa facem cercetări, experiențe pe un lot de 10.000 de bucureșteni pentru a afla cum putem stăpâni răspândirea virusului!? ( cat de prosti ne credeti ?) Știți că majoritatea spitalelor din țară nu au echipamente de niciun fel (aud de la prieteni, cunoștințe care lucrează în sistemul medical cum ca le este frică să meargă la serviciu) . Stiti ca polițiștii, jandarmii și pompierii , pe care îi blamați si ii huliti 24 de ore din 24 ,sunt tot oameni ? Știți că ei nu au niciun echipament de protecție în fața coronavirusului si totusi își fac treaba ? ( uneori li se dau o masca pe tură/persoană, pe tură de 12 ore) ? Avem pretenția ca politistii să ne apere si sa fie prezenti 24 de ore din 24, dar știți că în 2009 (după ce au dat cu caschetele in pamant), aproape jumătate au fost dați afară si au cele mai mici salarii din sistemul bugetar ? (S-au făcut restructurări de două ori într-un an ) Acum avem nevoie de ei si ne întrebăm de ce nu avem poliție pe strada !!! Asa cum si spitalele au fost închise, paturile au fost reduse din spitale, economia făcută praf, etc. Acum ne întrebăm cine mai e in stare sa produca ceva in tara asta ! Noi nu am testat cetățenii pentru coronavirus, dar cred ca stam mult mai rău decât Spania si Italia. De ce aceste țări pot cere ajutor de la China ,chiar de la Rusia si noi nu putem ??? Probabil dispar comisioanele. De ce nu se aloca niste sume de bani (pentru 3-4 luni) pentru familiile care vor rămâne fără bani si nu vor avea ce sa dea de mâncare copiilor ? De acum ne asteptam sa ne dăm in cap pentru o bucată de pâine! Sunt cei veniti din străinătate și unii care sunt din tara si au fost concediați , care in maxim o luna, nu vor mai avea bani. Ce se va intampla ? Dumnezeu sa ne apere si sa ne ajute, ca doar atat ne-a mai ramas ! Va multumesc ! Cu deosebit respect pentru dl.Gadea si echipa Antena 3 !

    ReplyDelete
  152. Bună seara.as dori să întreb pe cel care vb in aceasta seara,danca se numește și,de ce se bate cu pumnp în pieptului că statul ajută cu șomajul.dar toate contribuțiile pe care salariatul le plătesc lunar ,banii aceia,unde sunt?ptr că noi muncim ptr ei,ptr că se platesc procente de aproape 60la sută din salariu.si decat să ne facem probleme ptr alegeri mai bine să ne apucăm de treabă la noi în țară, să facem agricultura, confecții și tot ce a fost odată.felicitari ptr ceea ce faceți

    ReplyDelete
  153. Domnule Mihai Gîdea asi dori un nr.de tel sa vorbesc cu dumneavoastra personal. Multumesc.

    ReplyDelete
  154. Bună ziua azi am avut o situație destul de ciudată..poliția a vrut să o amendeze pe mama mea ca nu putea si nu stie cum să mi pronunțe numele si o ameninta că o amendează...Mama are handicap grad 2 cu multe Abc..o curiozitate poliția chiar asa se comportă cu cetățeni după ordonanță militară? Chiar nu mai putem să avem incredere in ei că ne amendează..din ori ce motiv..As dori să faceți o emisiune.in care să învețe poliția pe cine să amendeze ..pt că ei ne i.au la grămadă..Sînt șocantă.. ca mama mea a fost amenințată cu amendă ca nu poate spune Numele meu ..pt ca este nemțesc.. Asa ceva mi se pare intimidare la persoana in vărstră..

    ReplyDelete
  155. Ce se intampla cu personalul care lucreaza in Centrele Rezidentiale de Copii, mai continua izolarea la locul de munca 14 zile si apoi 14 in izolare la domiciliu? Pe toata perioada starii de alerta raman aceste prevederi?

    ReplyDelete
  156. in starea de alerta ce se intampla cu persoanele care lucreaza in centrele rezidentiale de copii si batrani Mai efectueaza perioada de izolare la locul de munca?

    ReplyDelete
  157. Ce mai proasta ideie cu stare de alerta

    ReplyDelete
  158. Sunt mii de oamenii care vor sa plece si sunt blocati de guvernul mafiot orban Jos orban

    ReplyDelete
  159. Buna ziua. Ma numesc csucs daniel. Am 27 de ani sat din judetul mm. Comuna cicarlau sat ilba strada magnolie. Nr 57 in urma cu 26 de ani am fost lasat la casa de copi pana la varstra de 9 ani mo luat o familie in cetru marternal o cgeama vlasin delia. Am stat la ia pana la 14 ani zumate miam vazut mama mea biolojica am vazuto prima ora la 13 ani si jumate ma luat de la familia marternala si mo adus in satul ilba ude locuia ia si miam vazut sora si fratele vidreg. Petru prima ora Am uitat sa precizez ca la 9 ani jumate am. Fost operat. La rinichiul stang am avut norocul cu familia. Marternala. Am avut noroc cu familia marternala ca mam dus de urgeta in cluj napoca si am fost operat ude am fos la casa de copi. Ieram eiera orasul baia mare Mama mia naturala o cheama cubas viorica laura eu nu sat in masura so o condamn. Ma facut la 15 ani jumate fid minora ia fid. La scola jutatore nici in ziua de astazi nu stiu cine mi tata am intrebato. De ne numarate ori si mi sacraspus ca ma facut cu un miner dupa aia mi sa spus co a murit. A mai primit bani dupa ce ma luat de la familia marternala. Miam terminat 8 clase. Dupa aia nu am mai putut cotinua petru ca nu am mai avut bani Io avad un handicap cu rinichiul. Si fid patut la casa de copi. Am o pesie de hadicap pa viata. Dupa 4 luni ce ma adus acasa ma bagat cu ziua la familii. La lucru sa castig painea am fost arucat afara din casa petru ca nu ajungea paine lapte bani etc am durmit la vecini prin cotete in fata capelei prin ploie si prin frig. Scosul afara din casa a cotinuat de mai multe ori petru aia no godamn. Si am inceput sa imi caut chirie in acelas sat. Cu mama mea naturala satul ilba. Cu familia miea marternala. Am ramas in relati bune si in ziua deastazi am. Fost. De nu marate ori iternat la spital. Petru probleme de sanatate de 4 ani stau singur in ghirie fac mancare spal hainele. Fac curatenie in patru ani de zile ma cauta de 4 oti fid acelas sat cu mine iar eu de cate ori am fost iternat la spitale nu a vorbit cu nici un medic nu ma sunat nu. Nici macauta. Ar fi multe de spus dar pote lucrurile âstea o sa le vorbim in fata ieu nu beau merg cu ziua la lucru sa imibcastig cistit painea .ce imi doresc de la dumneavostrã dacase mai face emisiunea poftit la muca sa am o camaruta. Sa nu mai umblu din ghirii in chiri si sa fiu sanatos eu stiu ca pacest papat. Sat destui omeni necajiti iar eu nu imibdoresc prea multe de cat sa am. Cum vam spus o camaruta petru ca eu nu ma feresc de muca Si de si sat bolnav astep raspusul dumneavostra daca ar putea sa ma ajute de la acces directsa ma ajute cu echipa lui sa maajute cu atat nimic mai mult va multumesc. Csucs daniel Astai numarul meu de telefon sat o vecina. Care vrea sal ajute 0751892115.

    ReplyDelete
  160. Si as avea multe de spus va rog frumos sa ma ajute

    ReplyDelete
  161. Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, apoi evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    ReplyDelete
  162. Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten al a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. Așa că am solicitat o sumă de împrumut de (70.000,00 dolari) cu o rată a dobânzii scăzută, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit încât, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile, îndreptându-mă către un împrumutat adevărat care a putut să îmi îndeplinească dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să obțină un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
    așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră

    ReplyDelete
  163. Buna ziua,

    Sunt Badea Valentin, domiciliat in Caracal mail yolkioo@yahoo.com.

    Azi in jurul orelor 18:00 am fost retinut pe strada de mai multi agenti ai Politiei Caracal din care unul s-a prezentat ca Daniel Constantin care fara a-mi prezenta vreun motiv m-au agresat fizic, m-au cautat prin buzunare si prin bunurile personale, mi-au aruncat bunurile personale pe jos si mi-au interzis prin forta sa folosesc telefonul pentru a-i inregistra. Dupa ce au observat ca exista martori la fapta lor s-au indepartat si am reusit sa-i inregistrez in acest timp.
    Motivul pe care mi l-au prezentat pentru retinere este ca am fost acuzat de un vecin ca i-as fi aruncat pietre sau petarde pe casa.
    Acest vecin a fost anterior numit de mine intr-o sesizare pentru tulburarea linistii publice si o alta pentru amenintare, pentru care am prezentat probe video-audio, la care Politia Caracal a raspuns prin adresa nr. 9/28442 din 16.12.2020 in care au ignorat in mod ilegal fapta penala comisa de acel vecin si au refuzat sa ia masuri conform legii.
    De asemenea agentul Daniel Constantin este cercetat in dosarele penale nr. 1042/P/2020 la Parchetul Caracal și nr. 383/VIII/1 la Parchetul Olt deschise in urma sesizarii mele impotriva unor abuzuri anterioare.
    Dupa consumarea abuzului am reusit sa apelez 112 unde am fost insultat si mi s-a inchis telefonul.
    Mentionez ca desi mi s-a interzis prin forta sa folosesc telefonul pentru a inregistra abuzul am observat ca au existat martori la acesta printre cativa vecini.
    Deasemenea pentru intervalul de timp in care sunt acuzat ca as fi comis tulburarea linistii publice din intamplare detin probe audio-video care-mi dovedesc nevinovatia. In plus se pot consulta inregistrarile camerelor video prezente pe traseul meu in acel timp.

    Va scriu pentru a va cere ajutorul in orice fel pentru a garanta siguranta mea si a familiei impotriva abzurilor Politiei Caracal care continua deja de peste 2 ani.

    Va multumesc anticipart pentru orice fel de ajutor.

    ReplyDelete
  164. Buna ziua d.nu GADEA. Ma numesc Ardelean Nicoleta si as dori sa vorbesc cu d.voastra despre un caz (cazul meu) musamalizat in justitie.AM dovezi concrecrete . Multumesc

    ReplyDelete
  165. https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/anchete/minerii-au-pus-ochii-pe-parcul-national-muntii-macinului-866725.html

    ReplyDelete
  166. Buna seara.Nu stiu de unde să încep.In minunata noastră țară există oamen și oameni.Sa incep cu inceputul,Mama mea locuiește în Piatra Neamț adică lângă
    oraș la 9 km.Are 91 de ani și până anul trecut și-a dus boala pe picioare era foarte activa in gradina in casă,s-a îmbolnăvit mai grav înainte de Crăciun și am dus-o de urgență la spitalul din Tg Neamț ptr că în Piatra Neamț era spital covid,au tratat-o f bine ,avea apă la plămâni,a venit acasă iar pe 1ianuarie am dus-o din nou ptrca trebuia sa ii scoată apa de la plămâni acum au dus-o la Roman un spital renumit ptr tratamente rele aplicate pacientului.Toate testele in Nr de 4 au fost negative.Bun.La fox o luna am internat-o din nou la Tg Neamț după ce am rugat la salvare sa nu o mai ducă la Roman ptr că a venit cu vânătăi și speriata.Au tratat-f bine dar calvarul de aici urmează.A venit acasă s-a făcut mai bine deja mergea mai bine dar nu am putut face rost de aparat pt oxigen ,așa că la fix o lună iar am chemat salvarea ptr o gura de oxigen atât .A venit un echipaj de la salvare foarte ciufut și i-au făcut un test rapid care nu indica nimic și ai zis că e pozitivă,sora mea care stă cu mama a zis că nu e posibil deoarece are 7 teste făcute în spitale unde a fost internata negative.Au luat-o bineînțeles fara sa îi spună soramii sa se izoleze apoi au plecat și au izolat o nu știm ce i-au făcut că după două zile in care am vb normal cu ea nu mai putea scoate un cuvânt și ne repeta mie și sorei mele sa o luam că vor să o onoare.Nu i-au mai făcut nici un test iar sora mea după vreo 5 zile a primit mesaj să stea acasă fără să primească vreun telefon sau sa vina cineva sa o controleze sau sa vadă dacă e bine,nimic.Cu mama nu mai puteam vb ptr că i_au luat telefonul și au dus-o la psihiatrie au zis că are demență dar ea săraca s-a speriat când i-au zis că are covid și numai plângea toată ziua,noua ne ziceau că e bine dar ai sedat -o așa de tare că nu mai știa cine e ,au zis că dacă e bătrâna gata o sa moara,dar mama e puternică și Dumnezeu are grija de ea ptr a fost un om bun și milos care a avut toată viața numai necazuri.Pe 26 aprilie au externat-o iar când a ajuns acasă tot cu un șofer de salvare nemernic , când a dezbracat-o sora mea era toată numai vânătăi pe tot corpul și pe picioare parca era bătută cu picioarele.Sora mea a făcut poze pe care mi le-a trimis ptr că eu stau in județul Vrancea,pur și simplu m-i s-a făcut rău,nu pot să îmi reviniar astăzi într-un moment de luciditate i- spus sorei mele că au batut-o cu palmele peste față și că o trânteau,nici nu au schimbat-o a venit cu escare cu rană la picioare.e jale daca o vedeți cum arată și cât e de speriată.Asa tratează bătrânii in spitalele noastre? E săptămâna mare și mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de mama mea iar cei care i-au făcut rău să le de-a Dumnezeu după inima Nu știm cum să procedăm ptr că știm că suntem în minoritate dar este inuman sa tratezi astfel o bunicuța cât un ghem și să îți bați joc așa.Va mulțumesc macar daca ați citit

    ReplyDelete
  167. Acordăm împrumuturi pentru orice fel de scop. Oferim de la o sumă minimă de 5.000,00 USD până la 10 milioane de dolari și la o rată a dobânzii scăzută de 3% Termen de împrumut: 25 de ani maxim în funcție de suma împrumutului de care aveți nevoie. clienții ar trebui să aibă vârsta peste 18 ani Această tranzacție de împrumut este 100% garanție pentru clienții serioși pentru mai multe informații despre împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: protonloan2020@hotmail.com

    ReplyDelete
  168. Acordăm împrumuturi pentru orice fel de scop. Oferim de la o sumă minimă de 5.000,00 USD până la 10 milioane de dolari și la o rată a dobânzii scăzută de 3% Termen de împrumut: 25 de ani maxim în funcție de suma împrumutului de care aveți nevoie. clienții ar trebui să aibă vârsta peste 18 ani Această tranzacție de împrumut este 100% garanție pentru clienții serioși pentru mai multe informații despre împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: protonloan2020@hotmail.com

    ReplyDelete
  169. Ai nevoie de un împrumut? Sunteți într-o criză financiară sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, demararea afacerii, educație, consolidarea datoriilor, împrumuturi cu bani grei. Oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: E-mail: creditservice2020@hotmail.com sau apeluri și WhatsApp: +44 752 064 7201

    ReplyDelete
  170. Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă achita facturile, pentru a cumpăra o casă, pentru a refinanța sau pentru a construi o afacere nouă, împrumut personal, pentru a cumpăra mașină ?? etc. contactați un împrumutat de renume, fără teama de a pierde. oferim împrumut persoanelor care au nevoie de împrumut financiar cu o dobândă de 3%. contactați-ne astăzi pentru formarea rapidă și convenabilă a împrumutului despre serviciul nostru de împrumut. contactați-ne cu oricare dintre detaliile de mai jos. E-mail: creditservice2020@hotmail.com sau Mobile / WhatsApp: +44 752 064 7201

    ReplyDelete
  171. Dupa vodevilul CHIORUL, BLONDA SI PITICUL, dupa vodevilul MUTU, BLONDA SI BULDOGUL, iata ca asistam si la vodevilul MUTU BLONDA SI BETIVUL. Legea consumatorului vulnerabil este o idiotenie care a aparut ca piesa de rezistenta in acest vodevil. Consumatorul vulnerabil nu doreste mila si pomana de la actorii vodevilului. Consumatorul vulnerabil doreste efectuarea unei analize si luarea unor masuri care sa-i scoata definitiv din starea de vulnerabilitate. De ce o parte a populatiei a ajuns la aceasta stare si cum se cum se pot elimina motivele instalarii acestei stari. Dar, aceasta este o drama si conducerea Romaniei nu are decat actori de vodevil.

    ReplyDelete
  172. TREBUIE CITIT: CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE 275.000,00 USD DE LA ACEASTA MARE COMPANIE NUMITĂ Instituții de credit pentru împrumut

    Bună ziua tuturor din întreaga lume, sunt Abdur Raheem, din Egipt, orașul Cairo. Sunt mamă singură a doi copii și eram blocat într-o situație financiară și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul, nu cădea pradă acelor înșelători de acolo care le numesc creditori de bani, toți sunt escroci, tot ce vor sunt banii tăi și nu veți mai auzi de ei, mi l-au făcut de patru ori înainte de a fi prezentat instituțiilor de credit pentru împrumuturi, cea mai interesantă parte este că împrumutul meu mi-a fost transferat în 48 de ore, așa că vă sfătuiesc să contactați împrumutul de credit Instituțiile, dacă sunteți interesat să obțineți împrumuturi și sunteți sigur că le puteți rambursa la timp, le puteți contacta prin numărul WhatsApp: +393510483991
    E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și planuri mai bune de rambursare și program, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără garanție, atunci contactați instituțiile de credit de împrumut astăzi pentru împrumut

    Ei oferă tot felul de categorii de împrumut pe care ei

    Împrumut pe termen scurt (1_10 ani)
    Împrumut pe termen lung (20_30 de ani)

    Oferă împrumuturi de genul

    * Împrumuturi pentru achiziționarea de proprietăți Împrumut la domiciliu ............., Împrumut pentru afaceri ........
    Împrumut de consolidare a datoriilor ....... Împrumut pentru studenți .........., Împrumut de înființare a afacerii
    Împrumut de afaceri ......., Împrumut de companie .............. Împrumut ipotecar
    împrumut pentru construcții ..... împrumut auto ........ împrumut hotelier .... împrumuturi personale..împrumuturi imobiliare etc.

    E-mail .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Număr WhatsApp: +393510483991
    Când vine vorba de criză financiară și trebuie să fii liber de criza financiară, atunci instituțiile de credit pentru împrumuturi sunt locul potrivit, te rog, spune-le doar că Abdur Raheem îți va conduce Norocul ....

    ReplyDelete
  173. Bună ziua! Vreau sa iau și eu legătură cu Doamna Bujor sau Domnul Gâdea fff urgent Va mulțumesc!

    ReplyDelete
  174. MĂRTURIE PRIVIND CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE (AED 450.000,00 Dirham) DE LA O COMPANIE DE FINANȚĂ GENUITĂ SĂPTĂMÂNA trecută Email pentru răspuns imediat: loancreditinstitutions00@yahoo.com

    Numele meu este Qutiba alsaleh din Abu Dhabi
    Instituțiile de credit de împrumut vă pot ajuta, de asemenea, cu o ofertă legitimă de împrumut. El a ajutat și alți colegi de-ai mei. Dacă aveți nevoie de un împrumut autentic fără costuri / stres, acesta este creditorul potrivit pentru a vă șterge problemele financiare și criza de astăzi. Instituțiile de credit de credit dețin toate informațiile despre cum să obțineți bani rapid și nedureros prin WhatsApp: +393510483991 Email:
    loancreditinstitutions00@yahoo.com

    ReplyDelete
  175. Aș dori să apreciez împrumutul Della Taylor Helping Hand pentru că mi-a acordat un împrumut de 10.000 EUR Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați creditorii fraudulenți și solicitați o companie de împrumut autentică prin e-mail dellastaylors@gmail.com
    DellaTaylor73@outlook.com
    yawnerstaylor@gmail.com
    Număr WhatsApp +12092511527

    ReplyDelete
  176. Sunteți penibili. Eu Hanu Gigi erou al revoluției fără să cer favoruri, mă uit la voi dar mi se face greață. A 4 a putere în stat, nu aveți curajul să întrebați pe doctii ăia de invitați dacă sunt în stare să spună doar pe propria răspundere, Putin Stop crimelor? în emisiuni măcar o dată în timpul vorbelor și teoriilor lor i utile? Să ne ajute bunul Dumnezeu să nu ajungem cu toții de pe acest pământ la disperarea lui Zelenski. Asteptati să ieșim noi în stradă? Avem de crescut copii și să fim apți de muncă ziua următoare. Nu avem timp de razmerite, suntem prea săraci. Voi nu ne ajutați cu nimic. Vorbiți în numelele viitorului omenirii!!! AVETI curaj
    . Doar să spună toți invitații cu convingere, Putin Stop!

    ReplyDelete
  177. Este inatmisibil asa ceva in tara noastra(Bucuresti sec.4).
    Militienii, de la Militia Comunitara a Sec.4 sant pusi pe rele. Cum este posibil sa-mi dea amenda pentru ca am depasit timpul necesar.
    Eu sant curier de 24 de ani, Am inceput cu FLANCO, ADD, ALTEX, etc. de la 23 de ani
    , nu mai conteaza sa intram in prea multe amanunte care nu intereseaza pe nimeni. Acum sant curier la Sameday (pentru eMag).
    Azi am avut o livrare pe BD. Tineretului nr.53, am lipsit 11 min. sa fac livrarea unui frigider unei persoane mai in varsta si plus ca aveam si rabla de luat inapoi, un frigider gigant. M-am luptat cu el sa-l aduc pana la masina. La masina ma astepta militienii de la locala ca sa-mi dea amenda de 150 lei. Stiti cum este pe stradutele adiacente, sant parcate masini si pe stanga si pe dreapta, doar sa treaca un Dacia Logan. In spatele blocului si mai aglomerat. Cum sa intru cu masina de 3.5 Tone pe acele stradute minuscule...
    Nu eram orice sofer, eram un curier, la care militia Comunitara sa intelega aspectul acesta. Unde este dreptatea legii...
    MILITIENII COMUNITARI traiesc dupa urma prostilor, nu a infractorilor. Bonusul, Prima, salariul de 3500 lei si eu 2200 lei.
    Eu sant curier la abe (fenomenal de grele) Am coloana stramba de atatia ani (De la doctor stiu asta).
    Iubesc meseria asta de curier...

    Toate cele bune si va respec,
    Numai Bine...

    ReplyDelete