Aug 3, 2010

TOP 10 luptatori neinvinsi in MMA!

Intr-un sport in care orice secunda poate fi fatala, exista si luptatori care au batut tot ce le-a aparut in cale. Vezi care sunt cei mai tari luptatori neinvinsi in MMA!


Americanii domina topul luptatorilor care nu au cunoscut infrangerea in artele martiale mixte. Fosti campioni de Jiu-Jitsu, lupte libere sau wrestling sunt printre cei mai bine cotati luptatori ai momentului.
Luptatori mma :
10. Alexandre Ribeiro
Dublu Campion Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian, este considerat unul dintre cei mai buni luptatori la sol din lume. Are centura neagra – 3 dan in Jiu-Jitsu Brazilian si centura maro in Judo. In MMA are 3 lupte, toate castigate inainte de limita. Este primul om din lume care a reusit sa il finalizeze la sol pe Jeff Monson, la Campionatele Mondiale de Jiu-Jitsu Brazilian.
9. Dong Yi Yang
Considerat unul dintre cei mai promitatori asiatici, a debutat in 2007 si a castigat o piramida de MMA. Are 9 victorii, cea mai importanta impotriva lui Pawel Nastula, fost campion olimpic de judo. In iunie 2010, coreanul a semnat cu UFC.
8. Bobby Lashley
Fost campion al Statelor Unite in WWE, a debutat in MMA in 2008. De atunci are 5 victorii, doar una obtinuta dupa decizie cu Jason Guida. In iulie 2009 l-a facut KO in prima runda pe Bob Sapp. In 2010 are un singur meci, victorie cu Wes Sims in circuitul Strikeforce.
7. Lyle Berbohm
23 de luni avut nevoie sa invete lupta la sol inainte sa debuteze la profesionisti. A strans 14 victorii in circuite precum Elite XC, King of the Cage sau Strikeforce. A ratat un contract in UFC dupa ce a fost prins dopat cu Amfetamina si suspendat un an.
6. John Hathaway
Unul dintre cei mai tineri luptatori din UFC. La 22 de ani are in palmares 14 victorii din tot atatea lupte. Anul trecut a debutat in UFC, dupa ce a maturat cu toti adversarii pe care i-a avut in Cage Rage. Fostul jucator de rugby, este considerat cel mai bun luptator Britanic la – 77 kilograme.
5. Evan Dunham
La 28 de ani este votat intre cei mai buni luptatori la categoria usoara din UFC. Are 11 meciuri, toate castigate. Victoria cu Efrain Escudero i-a adus un bonus de 30 000$ pentru finalizarea serii la UFC Fight Night 20. Se antreneaza la clubul Extreme Couture si are centura neagra in jiu-jitsu brazilian.
4. Ryan Bader
Campionul sezonului 8 din The Ultimate Fighter, are 11 victorii in palmares. A luptat in S.U.A., Australia si Mexic. Este cotat in primii 10 luptatori din lume la categoria semigrea. Numele sau de ring este Darth Bader, de la personajul din Razboiul Stelelor – Darth Vader.
3. Gray Maynard
Debutant in 2006, elevul lui Randy Couture a strans 9 victorii in 10 meciuri. Lupta cu Rob Emerson din 2007 a fost declarata No contest. Are unul dintre cele mai rapide KO-uri din istoria UFC-ului, victoria cu Joe Veres a venit dupa 9 secunde. Maynard lupta in urmatorul meci pe 28 august la UFC 118 impotriva lui Kenny Florian.
2. Muhammed “King Mo” Lawal
Triplu campion national de lupte libere in Statele Unite, Lawal a trecut la MMA in 2008. Are 7 victorii si este Campionul Strikeforce la categoria semigrea, titlu castigat in acest an in fata armeanului Gegard Mousasi. Pe 21 august isi va apara centura in fata brazilianului Rafael Calvacante.
1. Cain Velasquez
Opt victorii, doar un meci terminat la decizie. Are doar 27 de ani si este challengerul pentru titlul UFC la categoria grea. Pe 23 octombrie va lupta cu Brock Lesnar. Din 2008 lupta in UFC, singurul om care i-a rezitat 3 runde este francezul Ceick Kongo.

No comments:

Post a Comment