Oct 9, 2011

Chauncey Hardy, baschetbalistul american a murit pe masa de operatie dupa ce a fost batut intr-un club din Giurgiu!


Un jucător al echipei de baschet CSS Giurgiu, Chauncey Hardy, a decedat după ce a fost bătut mar intr-un club din localitatea de langa Dunare de cativa interlopi!





 "Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni", din Bucureşti. Sportivul a fost operat imediat ce a fost adus la spital.
Operaţia a durat aproape trei ore, dar în pofida eforturilor medicilor, Hardy Chauncey a decedat la jumătate de oră după intervenţie, a spus Florian Bica.

 Poliţiştii din Giurgiu l-au identificat pe principalul suspect în cazul agresiunii care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey, acesta nefăcând parte din vreun clan sau grupare, a declarat, duminică seară, comisarul Cătălin Georgescu. Potrivit comisarului de poliţie, suspectul a acţionat de unul singur, fără complici.
 Baschetbalistul american Chauncey Hardy a murit la spital in aceasta seara, dupa ce medicii il salvasera in doua randuri dupa doua stopuri cardiace!
  Acuzaţia adusă principalului suspect este ucidere din culpa! Poliţia încă nu a dezvăluit numele suspectului, dar surse neoficiale spun că acesta ar fi Gipsy, membru al clanului "Butoane".

 Carmen Tocală, preşedintele FRB, la Radio GSP: "Jucătorul a făcut un stop cardiac, dar medicii l-au resuscitat. Apoi, a făcut un al doilea stop cardiac, dar nu reuşesc să-l resusciteze. Mi-au spus că există 1% şanse să-l resusciteze"
Un baschetbalist american în vârstă de 23 de ani a fost bătut într-un club din Giurgiu, anunta portalul Realitatea.netChauncey Hardy este legitimat la echipa CSȘ Giurgiu și ieșise alături de colegii săi într-un club din localitate pentru a sărbători victoria cu Dinamo București de sâmbătă seara. Martorii spun că Hardy a fost asaltat de interlopii din Giurgiu, prăbușindu-se pe ringul de dans în jurul orei 4 dimineața. 

Starea lui Hardy este grava, baschetbalistul fiind în comă. El a fost adus de la Giurgiu, unde a fost internat cu diagnosticul de comă alcoolică la spitalul de urgenţă Bagdasar Arsenie şi va fi operat. Bărbatul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral şi are un hematom de mari dimensiuni. Poliţia a terminat cercetările  la faţa locului, dar continuă audierile. Potrivit poliţiei, colegii de echipă ai baschetbalistului nu ştiu exact dacă tânărul a fost sau nu bătut în acel club.

"Am auzit şi eu astăzi despre incident. Nu am fost acolo dar de la alţi colegi am aflat că s-ar fi luat cineva de el într-un club. Nu a fost bătaie generală sau ceva de genul ăsta. În momentul de faţă se află la Bucureşti şi va fi operat la cap", a declarat pentru Adevărul Giurgiu, Alin Guţă, căpitanul formaţiei CSS Giurgiu.

Sursa:
www.sport365.ro

No comments:

Post a Comment